Bursa Barfelor

Cum face bremarul bani de vacanțe în Caraibe!

Publicat: 12 apr. 2021

Începem rubrica de azi cu o bârfuliță despre un domn bremar din zona noastră. Bremarul se numește Cipirică Grosieru și este ales al comunei Rebiu. Nenea ăsta este un talent nativ, cum s-ar spune. Știe cum să facă bani, nu glumă! Are, însă, o problemă sau… mai multe, dacă putem spune așa. Face bani, dar nu prea legal… Cică atunci când era șăf pe la Prestări, încărca prețurile și-și băga în buzunare pumni de bani. Pleca în vacanțe prin Caraibe și totul era roz. Gurile rele spun că, acum, la bremărie, face la fel ca să strângă bani, tot de Caraibe!

Combină și face achiziții doar dacă îi intră și lui ceva prin buzunare. Treaba-i bună, ce să mai spunem?! Ne întrebăm cum de autoritățile astea care pot ancheta nu l-au luat în vizor până acum! Babetele tac deocamdată, dar pregătesc un material drăguț în curând cu niște dezvăluiri bunuțe. Pe mai încolo… Apropo, dom’ bremar?! Vacanță plăcută, bre!

 

 

Comentarii
  • Un golan acest Grosu din Rediu. Primaria e a doua lui nevasta declara intr-un cerc restrins de prieteni!!! Oricand ma mut la Rediu, este a doua mea sotie!!! Si fac si bani multi

Adauga un comentariu