BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum învățăm să iertăm? Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași oferă răspunsul și îndrumarea în emisiunea BZI LIVE – FOTO

Publicat: 12 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 13 ianuarie 2022, începând cu ora 12:30, invitatul săptămânal al emisiunii BZI LIVE, părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, revine în studio pentru o nouă ediție. Cum învățăm să iertăm? Aceasta este tema pe care părintele Calistrat o va dezbate alături de moderatoarea Roxana Caraiman. Despre iertare se vorbește mult însă în practică nu reușim să ne dezbrăcăm definitiv de resentimente, dorință de răzbunare, orgoliu și chiar răutate. Îndrăgitul duhovnic va oferi răspunsuri la întrebarea „de ce să iertăm?” și ne va îndruma spre a reuși să le iertăm pe deplin oamenilor greșelile lor, așa cum Dumnezeu o face.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu