Cancan

Cum își câștigă acum existența Magda Vasiliu. Jurnalista a renunțat la cariera care a consacrat-o

Publicat: 04 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum își câștigă acum existența Magda Vasiliu. Jurnalista a renunțat la cariera care a consacrat-o
Magda Vasiliu își câștigă existența realizând genți hand-made

Multă lume se întreabă cum își câștigă acum existența Magda Vasiliu, ținând cont că s-a mutat în Italia de câțiva ani. Mai mult, jurnalista a renunțat și la cariera care a consacrat-o și nu mai are nicio legătură cu televiziunea. În prezent, Magda Vasiliu se concentrează pe procesul de creație, dând curs unei pasiuni mai vechi de-ale ei.

Cunoscuta jurnalistă Magda Vasiliu, în vârstă de 47 ani, s-a reprofilat în adevăratul sens al cuvântului! Fosta știristă de la Prima TV s-a mutat în Italia alături de fiul ei și fostul soț, în urmă cu cinci ani. Încă de atunci, Magda a început să își uimească fanii cu hobby-urile sale, care mai de care mai interesante.

Cum își câștigă acum existența Magda Vasiliu

Cu toate că îi lipsește televiziunea, fosta prezentatoare de știri a găsit o altă modalitate de a-și câștiga existența peste hotare. În prezent, Magda Vasiliu realizează genți unicat, pe care le împodobește cu flori superbe lucrate de mâinile ei iscusite. Jurnalista le-a scos deja la vânzare pe internet și, după cum se vede pe pagina sa de socializare, unde postează poze cu operele sale, comenzile au început să curgă.

Acum, femei de pretutindeni îi trimit numeroase mesaje, prin care îi laudă munca sau îi mulțumesc pentru gentuța făcută, dovadă clară că talentul Magdei Vasiliu e foarte apreciat. O poșetă lucrată manual de aceasta se vinde cu 45 de euro.

„Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!… Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua”, scrie ea pe Facebook.

Jurnalista vrea să scrie o carte

Dincolo de această pasiune cu ajutorul căreia își câștigă existența, Magda Vasiliu vrea neapărat să scrie o carte. Iar acest lucru nu este deloc surprinzător, având în vedere că și tatăl ei a făcut același lucru în trecut.

„Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez. Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător”, a mai povestit Magda.

Chiar dacă a ieșit de mult timp din televiziune, fosta știristă nu a uitat niciodată de marea sa pasiune. De curând, aceasta a realizat un interviu despre orașul în care trăiește acum, Montefiascone, și și-a adus aminte de vremurile bune, pe când era jurnalistă în România.

A revenit pentru scurt timp la prima dragoste

„Unele lucruri nu se uită niciodată. Am fost solicitată și mi-am oferit cu drag serviciile pentru o cauză nobilă, istoria orașului în care am ales să trăiesc, Montefiascone… O serie de filmări, în limba italiană. Nu mi-a fost ușor, dar am fost susținută moral și corectată atunci când a fost cazul. Și am realizat cât de mult îmi lipsește munca pe care o făceam. În fața camerei m-am simțit ca și cum cei cinci ani de pauză nu au existat. În curând o să vă arăt despre ce este vorba”, a mai declarat fosta știristă.

În prezent, Magda Vasiliu locuiește în Italia alături de fiul ei, Vlad, care are 12 ani. Inițial, aceasta a plecat peste hotare alături de băiat și de fostul ei soț, Cosmin Stoian, de care a divorțat anul trecut. Ea a ales să își părăsească țara natală deoarece fiul ei se confrunta cu o afecțiune gravă, o formațiune malignă la piciorul drept, care trebuia tratată urgent. Acum, fiul Magdei Vasiliu a depășit aceste probleme și este ținut sub observație de către medicii italieni.

Adauga un comentariu