BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum ne antrenăm în vacanță pentru a nu ne pierde forma fizică? Tudor Mihalache, antrenor fitness, a pregătit o listă cu sfaturi ușor de urmat – FOTO

Publicat: 13 iun. 2021
Luni, 14 iunie 2021, începând cu ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Tudor Mihalache, antrenor de fitness, pentru a oferi ultimele sfaturi celor care doresc să își păstreze forma fizică chiar și după vacanță.
Când vine vorba de concediu te gândești la relaxare, mâncăruri delicioase, bauturi ce conțin multe calorii iar antrenamentele fizice nu se regăsesc pe lista de priorități pentru mulți dintre noi. Instructorul de sport a pregătit o listă cu recomandări, ușor de urmat, pentru a nu te întoarce din concediu cu kilograme în plus. Despre eficiența alergatului pe plajă și rezultatele înotul în mare și piscine va discuta invitatul Roxanei Caraiman în cadrul emisiunii.
Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu