Cancan

Cum s-a filmat Inna în mașină, înainte să își piardă viața în accidentul teribil

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum s-a filmat Inna în mașină înainte să își piardă viața în accidentul teribil
inna accident de masina

Moartea frumoasei bloggerițe a provocată multă suferință în sufletele rudelor, apropiaților, dar și fanilor ei. Cu toții sunt șocați de sfârșitul fulgerător pe care l-a avut și rând pe rând au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria ei. Cei mai mulți dintre cei care au iubit-o pe Inna Coffeina au revăzut nenumărate ori ultima filmare pe care ea a făcut-o în mașina personală înainte să moară în accidentul teribil produs în urmă cu câteva ore.

Cum s-a filmat Inna în mașină, înainte să moară în accidentul teribil

Ultima postare de pe Instagram a Innei Coffeina este o înregistrare scurtă realizată în mașina personală, un model de lux de la Mercedes. Filmarea a fost realizată cu ajutorul aplicației Boomerang și imaginile le puteți vedea în galeria foto a articolului. În dreptul postării, regretata vedetă a scris mesajul: “#boomerang #girls #”.

Pe pagina oficială de Facebook a Innei Cujba au apărut mai multe mesaje de adio, scrise atât pentru ea, dar și pentru bărbatul de 34 de ani care ar fi provocat accidentul mortal și care ar fi cumnatul său…

“Chipurile voastre blânde au rămas în imaginea mea. V-ați retras în lumea celor drepți… Dumenezeu să vă vegheze somnul de veci!!”, “Doamne ferește. Condoleanțe și putere familiei. Dumnezeu să-i odihneasca în pace”, “Inuța, Domnul să te ierte. Câtă durere ai lăsat, draga noastră”, “Dumnezeu să o ierte, putere părinților”, “Tu ai fost ca o soră cu copii mei. Putere lui Liuda și Andrei, părinții tăi și prietenii noștri” sunt cinci dintre postările sfâșietoare făcute publice de cei care au cunoscut-o și au iubit-o enorm pe actrița din proiectul “Zâmbărele”.

Cine este Inna Coffeina

Inna Coffeina este o renumită bloggeriță din Republica Moldova și una dintre membrele proiectului “Zâmbărele”. Frumoasa brunetă deținea o afacere cu cafea la Căușeni, iar pe Instagram, vedeta avea peste 72.000 de urmăritori.

Adauga un comentariu