Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:17278;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
200 gr frunze de vita-de-vie (cam 120 de foi)
200 ml apa
1 lingura sare
Mod de preparare:
1. Spala bine frunzele, apoi scurge-le.
2. Opareste frunzele maxim 1 minut. Vor capata o culoare maslinie.
3. Pune frunzele unele peste altele intr-un borcan cu gura mai lata.
4. Pune sarea in 200 ml de apa (in care ai oparit frunzele) si lasa sa dea un clocot.
5. Toarna apa peste frunze. Acestea trebuie acoperite in totalitate cu apa.
6. Agita usor borcanul, pentru ca apa sa patrunda printre toate frunzele, dupa care infileteaza capacul si intoarce borcanul cu susul in jos. Lasa-l asa la racit.
Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate
Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate