Sanatate

Cum să slăbești rapid: Sfaturi pentru a scăpa eficient de kilogramele în plus

Publicat: 10 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să slăbești rapid Sfaturi pentru a scăpa eficient de kilogramele în plus
Poți alcătui meniul astfel încât acesta să conțină 10-45% carbohidrați și 30% de proteine

Tot mai multe femei caută modalități cum să slăbești rapid. O mare parte dintre acestea cred că dacă slăbesc rapid, kilogramele pierdute revin rapid după terminarea dietei. Pe când pierderea lentă în greutate ajută la menținerea kilogramelor pentru o perioadă lungă de timp. În Australia, a fost realizat un studiu care infirmă această opinie.

Experimentul a implicat două grupuri de oameni. Primul a slăbit în patru luni, iar al doilea în 36 de săptămâni. După care, toți cei care au reușit să piardă 12,5% au trebuit să finalizeze un program de menținere a greutății timp de 144 de săptămâni. Drept urmare, 70% dintre persoanele care au slăbit rapid și 72% dintre cei care au slăbit treptat, au returnat fiecare kilogram pe care l-au pierdut. Dar 81% dintre participanții la studiu au reușit să piardă 12,5% din masa lor în primul grup și doar 50% în al doilea. Concluzia studiului a demonstrat că pierderea în greutate mai rapidă este eficientă.

femeie care isi masoara talia cu un metru
Nucile sunt un echilibru armonios de grăsimi bune, proteine și carbohidrați

Cum să slăbești rapid: Sfaturile nutriționiștilor

Pentru a slăbi cât mai rapid este indicat să numeri caloriile pe care le consumi într-o zi. Ulterior, scade din norma zilnică 500 kcal. Bineînțeles că poți face scădea și mai mult. Depinde de greutatea ta și cât de repede vrei să slăbești. Nutriționiștii recomandă să nu reduci dieta cu mai mult de 1100 kcal, deoarece acest lucru este dăunător sănătății.

Poți alcătui meniul astfel încât acesta să conțină 10-45% carbohidrați și 30% de proteine. Acest lucru te va ajuta să slăbești rapid. Este important să faci exerciții de 3-5 ori pe săptămână. De asemenea, este indicat să calculezi activitatea fizică astfel încât să arzi aproximativ 600 kcal pe antrenament.

femeie care isi masoara talia cu un metru
Nutriționiștii încurajează renunțarea la zahăr sau reducerea cantității acestuia

De asemenea, pentru a slăbi rapid este important să eviți situațiile stresante. Ele contribuie la creșterea în greutate. Mulți oameni mănâncă sau fumează mai mult atunci când sunt stresați. Trebuie să dormi suficient. Lipsa somnului are un efect negativ asupra organismului, crește pofta de mâncare. Încearcă să dormi cu 30 de minute mai mult decât de obicei.

Nutriționiștii încurajează renunțarea la zahăr sau reducerea cantității acestuia. Este vorba despre zahăr rafinat. Renunțarea la acesta este unul dintre cele mai rapide moduri de a pierde în greutate. Rezultatul va fi vizibil într-o lună.

Alimentele care te vor ajuta să slăbești mai repede: Ce să mănânci pentru a pierde în greutate

Nucile sunt un echilibru armonios de grăsimi bune, proteine ​​și carbohidrați. Conțin vitamina E, minerale și multe alte substanțe importante și necesare. Uleiul de măsline conține multe grăsimi, are un conținut ridicat de calorii. Dar mai important decât asta este că faptul că acesta conține o mulțime de omega-9. Aceste vitamine sunt cele care te vor ajuta să fii în formă.

Cerealele integrale sunt foarte populare printre cei care își monitorizează nutriția și sănătatea. Sunt bogate în fibre și alți nutrienți importanți precum potasiu, magneziu și seleniu.

femeie care isi masoara talia cu un metru
De asemenea, pentru a slăbi rapid este important să eviți situațiile stresante

Ouăle, peștele, carnea și leguminoasele sunt printre alimentele care ajută la stimularea metabolismului pe măsură ce organismul se adaptează la o masă ușoară și cu conținut scăzut de calorii. Dacă consumi suficiente proteine ​​în dieta ta, vei economisi masa musculară.

Atunci când nu cunoști cum să slăbești rapid trebuie să bei multă apă. Aceasta accelerează metabolismul cu 25-30%. De obicei folosim multă energie pentru a încălzi apa până la temperatura corpului. Organismul funcționează mai bine atunci când consumi cantitatea potrivită de apă. Astfel, doi litri pe zi vor fi de ajuns. De asemenea, poți petrece o zi de post pe apă sau mai multe mâncând doar mâncăruri de post.

femeie care isi masoara talia cu un metru
Pentru a slăbi cât mai rapid este indicat să numeri caloriile pe care le consumi într-o zi


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

 

Adauga un comentariu