Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum se împacă Raluca Pastramă cu cele două fiice pe care le are cu Pepe. Acestea locuiesc cu tatăl lor

Cum se împacă Raluca Pastramă cu cele două fiice pe care le are cu Pepe. Acestea locuiesc cu tatăl lor

11 sept. 2023, 09:45,
BZI.ro, în Radio

Raluca Pastramă are două fiice din mariajul cu Pepe, acestea rămânând să locuiască cu tatăl lor după divorțul părinților. Cu toate acestea, artistul recunoaște că el nu este și mamă, și tată, Raluca implicându-se și ea în creșterea fetelor. În plus, Raluca Pastramă și Pepe au rămas în relații bune cu separare, ambii având familia sa în prezent.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu trei ani și și-au refăcut rapid viețile amoroase. Cei doi au rămas în relații bune și au păstrat legătura de dragul celor două fetițe ale lor, Maria și Rosa, care au rămas cu domiciliul la tatăl lor.

Cum se împacă Raluca Pastramă cu cele două fiice pe care le are cu Pepe

La trei ani după pronunțarea divorțului, artistul a vorbit despre relația dintre el și fosta soție, Raluca Pastramă. Pepe a mărturisit că, după separare, fiicele lor, Maria și Rosa, au rămas să locuiască alături de el. Însă artistul a subliniat că nu încearcă să îndeplinească rolul de mamă și tată în același timp şi lasă această responsabilitate Ralucăi.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa. Ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea. Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor”, a spus Pepe.

Pepe are trei copii, două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă și un băiat din relația actuală, cu Yasmine, iar momentan nu se gândește și la al patrulea. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” se bucură din plin de momentele frumoase alături de familia sa și mărturisește că are un program foarte încărcat, iar timpul nu-i permite să aibă grijă de încă un bebeluș.

Pepe este un tată foarte grijuliu și își iubește enorm copiii, implicându-se foarte atent în creșterea și educația lor.

„Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Eu o susțin în tot ceea ce face, nu îmi fac griji pentru nimic”, a mai declarat vedeta de la Antena 1.

Pepe și Yasmine Ody au un business împreună

Pepe a deschis un magazin cu haine pe Calea Victoriei, afacere pe care a gândit-o ca pe un cadou pentru soția sa, Yasmine Ody.

„Tot timpul mi-au plăcut hainele. Și am cumpărat de peste tot. Tot călătorind, am descoperit niste lucruri foarte frumoase în Italia. Și mi-am zis că este momentul să ne îmbrăcăm de la propriul nostru magazin. Astăzi s-a deschis, oficial.

E afacerea familiei și am făcut-o în primul rând pentru Yasi. Ne vom ocupa amândoi, vom fi și noi în magazin să vindem, să întâmpinăm clientul. Evident însă, că avem și angajați. De asemenea, produsele pot fi comandate și de pe site-ul magazinului”, a mai declarat Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *