Cultural

Cum se înțelege Alexandra Matei cu mama ei celebră. De ce fiica lui Nico nu dorește să apară în lumina reflectoarelor

Publicat: 17 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Alexandra Matei cu mama ei celebră. De ce fiica lui Nico nu dorește să apară în lumina reflectoarelor
Alexandra Matei are o relație foarte bună cu mama ei, celebra cântăreață Nico.

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Alexandra Matei cu mama ei celebră. Fiica îndrăgitei artiste Nico este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Mai mult, Alexandra Matei a preferat să ascundă faptul că este însărcinată din dorința de a avea parte de liniște. Aceasta a adus pe lume un băiețel superb pe 1 ianuarie 2023 și se bucură din plin de rolul de mamă. Puțini sunt cei care știu de ce fiica lui Nico nu dorește să apară în lumina reflectoarelor.

Cum se înțelege Alexandra Matei cu mama ei celebră

Alexandra Matei este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta nu a dorit să calce pe urmele mamei sale celebre, cântăreața Nico, și a preferat să urmeze o carieră în televiziune. Fiica artistei prezintă știrile sportive la un post din Ploiești și se bucură de succes. Dincolo de planul profesional, Alexandra Matei este extrem de rezervată în declarații când vine vorba de viața privată.

Tânăra în vârstă de 33 de ani își ține familia departe de ochii curioșilor și se afișează destul de rar împreună cu mama sa. Alexandra Matei este căsătorită și a născut recent un băiețel superb, pe Mathias. Fiica lui Nico are grijă și de cei doi băieți ai soțului ei din primul mariaj. Celebra cântăreață Nico are doar cuvinte de laudă pentru fata sa și radiază de fericire de când este bunică. Artista a dezvăluit că are o relație foarte bună cu fiica sa și o susține mereu. Cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care Alexandra Matei nu a dorit să se afle în presă că este însărcinată.

,,Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. (…) Nu a știut nimeni că este însărcinată. Pentru că ei nu i-a plăcut să-și facă publică viața personală, viața cu soțul ei, Alexandru. Dar este o mamă extraordinară. Pentru că mai are doi băieți, din prima căsătorie a soțului. Să ai trei băieți acasă, nu e așa ușor. Însă ea era deja antrenată. Și mă uit la ea că îi merge foarte bine.”, a declarat îndrăgita cântăreață Nico.

Și mama lui Nicole Cherry este alături de fiica sa, însă preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Artista are o relație foarte bună cu cea care i-a dat viață și se mândrește cu familia ei frumoasă. O altă artistă care are doar cuvinte de laudă când vine vorba de mama sa este Maria Speranța Trandafir. Fiica Adrianei Trandafir a apărut de câteva ori la emisiuni tv împreună cu celebra actriță, iar aprecierile publicului nu au întârziat să apară.

Care este cel mai mare regret al artistei când vine vorba de fiica sa

Nico are doar cuvinte de laudă pentru fata ei, Alexandra. Cele două se înțeleg de minune și se susțin reciproc. Deși acum au o relație foarte bună, Nico a recunoscut că are un mare regret. Cântăreața nu a petrecut mult timp alături de fiica sa pe vremea când aceasta era mică din cauza programului încărcat al artistei.

„Eu am făcut-o pe fiică-mea la 20 de ani, norocul meu a fost maică-mea. Fata a crescut la maică-mea. Când am plecat avea deja cinci ani, iar când m-am întors, după nouă luni de zile, am găsit-o cu dințișorii cariați, pentru că-i dăduseră tot felul de bomboane pentru a nu simți lipsa mamei. (…) Dar, deși nu a avut o copilărie de vis, acum i-am oferit tot ce a avut nevoie. Dar, probabil, ceva a lipsit pentru că a fost singură. Ea a rămas cu soacră-mea și regret tot timpul când n-am fost lângă ea. Simt că nu am fost lângă ea în perioada ei de aur, dar acum m-am revanșat.”, a precizat artista.

Alexandra Matei are o relație foarte bună cu mama ei, celebra cântăreață Nico. Fiica vedetei are o familie frumoasă de care este tare mândră și o carieră de succes. Tânăra preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor și este discretă când vine vorba de viața privată.

Adauga un comentariu