Cultural

Cum se înțelege Lavinia Mantea cu sora ei celebră. ,,Nu are o părere bună despre mine…”

Publicat: 21 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Lavinia Mantea cu sora ei celebră. Nu are o părere bună despre mine
Lavinia Mantea are o relație bună cu sora ei celebră, însă nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor.

Multă lume se întreabă cum se înțelege Lavina Mantea cu sora ei celebră. Dacă pe Andreea Mantea o vedem zilnic în lumina reflectoarelor, altfel stau lucrurile când vine vorba de sora ei mai mare. Aceasta este o prezență discretă în spațiul public și își ține familia departe de ochii curioșilor. Iată ce spune Andreea Mantea despre provocările din viața privată.

Cum se înțelege Lavinia Mantea cu sora ei celebră

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu că Andreea Mantea are o soră mai mare, Lavinia, care se bucură de realizări deosebite pe plan profesional însă nu își dorește să apară prea des în spațiul public.

Andreea Mantea are o relație bună cu sora sa, dar recunoaște că de multe ori Lavinia o critică pentru aparițiile sale îndrăznețe. Lavinia Mantea nu este atrasă de lumea mondenă și deseori are replici dure pentru vedetele din România.

Recent, Andreea Mantea a oferit câteva detalii inedite despre relația pe care o are cu sora ei mai mare, dezvăluind motivul pentru care aceasta nu și-a dorit să îi calce pe urme și să aibă o carieră în televiziune.

,,Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea. (…) Și da, nu are o părere bună despre persoanele care apar pe sticlă, le urmărește defectele îndeaproape, este dură, este drastică. Nu lasă loc de niciun fel de interpretare, ea nu este ca mine.

Mi-ar fi plăcut să fiu mai realistă așa ca ea. Nu are o părere bună despre mine. E foarte dură, dar eu ador oamenii ăștia. Are o problemă cu cărțile pe care le citesc, are o problemă cu evenimentele la care merg, rare sunt momentele în care mă felicită,” a declarat Andreea Mantea.

Frumoasa prezentatoare se bucură din plin de succes și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu poze în ipostaze provocatoare. Aceasta este extrem de activă și pe Facebook unde împărtășește cu admiratorii săi experiențe din viața privată.

Ce spune vedeta despre fiul ei

Andreea Mantea se descurcă de minune în rolul de mamă singură și are doar cuvinte de laudă pentru fiul ei, David, în vârstă de 7 ani. Aceasta reușește să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Prezentatoarea își răsfață fiul ori de câte ori are ocazia și are o relație specială cu acesta.

„Eu mă comport cu el ca și cu un omuleț mare! (…) El îmi spune mereu tot ceea ce simte, are o încredere fantastică în mine, îmi spune tot ceea ce face, îmi spune când greșește. Îi este foarte greu să îmi spună când greșește pentru că îi este rușine de ceea ce a făcut. Felul în care își găsește cuvintele mie mi se pare foarte haios, dar mereu când are ceva să îmi spună îmi spune.”, a mărturisit vedeta tv.

Lavinia Mantea are o relație bună cu sora ei celebră, însă nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor. În schimb, Andreea Mantea este o prezență activă la tv, pe rețelele de socializare, dar mai ales la evenimentele mondene. Celebra prezentatoare face furori de fiecare dată când apare în showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu