Cancan ultimă oră

Cum se înțelege Roxana Vancea cu părinții soțului ei: „Pe tatăl lui nu l-am cunoscut niciodată”. Ea a rupt certificatul de căsătorie de mai multe ori

Publicat: 16 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Roxana Vancea cu părinții soțului ei Pe tatăl lui nu l-am cunoscut niciodată. Ea a rupt certificatul de căsătorie de mai multe ori
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au făcut cununia religioasă luna aceasta, pe data de 2 martie, iar cununia civilă a avut loc în anul 2019

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în urmă cu 5 ani, iar recent au făcut și cununia religioasă. Într-un interviu pentru viva.ro, fosta asistentă TV a spus ce relație are cu părinții soțului, dar și de ce a rupt certificatul de căsătorie.

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au făcut cununia religioasă luna aceasta, pe data de 2 martie, iar cununia civilă a avut loc în anul 2019. Fosta asistentă TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că a rupt de mai multe ori certificatul de căsătorie atunci când se certa cu partenerul ei.

„În general când mă enervez cășun pe certificatul ăla”

„Cu siguranță nu am vrut să mă despart de el, că nici nu-mi amintesc exact de ce l-am rupt. L-am rupt de vreo două ori. În general când mă enervez cășun pe certificatul ăla. Dar m-am gândit să îi fac niște copii xerox, că deja îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”, a povestit Roxana Vancea.

Vedeta mărturisește că nu s-au despărțit niciodată de când au început relația, însă recunoaște că uneori mai apar tensiuni între ei.

„În toți acești ani nu am întâmpinat probleme atât de mari în relație, încât să ne punem problema despărțirii și mai glumesc câteodată cu el și îi spun că doar văduvă mă poate lăsa. Nu am fost niciodată certați mai mult de o zi și în 90% dintre cazuri ne certăm la telefon, nici măcar față în față.”, a declarat Roxana.

„Pe tatăl lui Dragoș nu l-am cunoscut niciodată, pentru că nu face parte din viața lui”

Întrebată cum se înțelege cu socrii, Roxana Vancea a mărturisit în interviul pentru revista VIVA! că relația cu soacra este una bazată pe respect reciproc. De asemenea, ea a precizat că pe tatăl lui Dragoș Paiu nu l-a cunoscut niciodată, pentru că bărbatul nu face parte din viața partenerului ei.

„Pe tatăl lui Dragoș nu l-am cunoscut niciodată pentru că nu face parte din viața lui, și atunci n-am avut unde să îl întâlnesc, iar relația cu mama-soacră este una OK, în opinia mea. E o relație bazată pe respect reciproc. Dragoș se înțelege foarte bine cu părinții mei. Noi petrecem foarte mult timp cu copiii la Novaci, acasă la părinții mei, și atunci s-a format o legătură mai strânsă între ei. Părinții mei îl respectă pe Dragoș și l-au primit cu drag în familie.”, a mai adăugat aceasta.

„Nu mi-aș dori un bărbat care să joace după cum cânt eu”

Roxana Vancea a povestit că ea și soțul ei s-au simțit foarte bine în biserică și chiar au avut momente în care au râs copios, alături de invitații lor.

„În biserică am avut puține emoții, nu am plâns deloc, s-a râs mai degrabă, ne-am simțit foarte bine.(…) Nu l-am călcat pe Dragoș pe picior în biserică.

Ce am eu cu el să-i stric pantofii? Nu am din astea (superstiții – n.r), nu suferim niciunul de șefie în casă, plus că nu mi-aș dori un bărbat care să joace după cum cânt eu”, a declarat Roxana Vancea, conform Click.ro.

Cu privire la luna de miere, Roxana și Dragoș nu se gândesc la o vacanță în doi.

„Nu ne-am hotărât încă unde o să mergem noi doi în luna de miere. Cert este că avem în aprilie luată deja o vacanță la Disneyland cu copiii.

După care dacă o să ne mai luăm și pentru luna de miere, o să fie tot cu ei, dar nu ne-am decis încă unde o să fie”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu