Cancan

Roxana Vancea și soțul ei au făcut nunta. Ce ținută a purtat nașa cuplului

Publicat: 04 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Vancea și soțul ei au făcut nunta. Ce ținută a purtat nașa cuplului
Roxana Vancea s-a cununat religios cu soțul ei, Dragoș Paiu

În weekend, Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au făcut cununia religioasă și nunta, evenimentul fiind unul desăvârșit. Căsătoria civilă a celor doi avusese loc în urmă cu aproape cinci ani, iar în 2021 li s-a născut copilul, Zian. În ceea ce o privește pe Roxana Vancea, aceasta a fost o mireasă sclipitoare, schimbând patru rochii.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cununat religios la aproape cinci ani de la cununia civilă, care a avut loc în 2019. Evenimentul s-a petrecut la un restaurant din centrul Capitalei, iar mireasa a schimbat nu mai puțin de patru rochii, potrivit Unica.ro.

Roxana Vancea și soțul ei au făcut nunta

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au doi copii, Milan și Zian. Milan este fiul lui Dragoș dintr-o fostă relație, iar Zian este fiul lui și al Roxanei, născut pe 16 noiembrie 2021. La cununia religioasă a celor doi, nași au fost avocata și deputatul Laura Vicol împreună cu soțul ei, Vladimir, care le sunt prieteni buni Roxanei și lui Dragoș. Roxana Vancea și Laura Vicol s-au cunoscut la sala de fitness, același loc în care îl cunoscuse și pe actualul ei soț

„Din punctul meu de vedere, nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Laura și Vladimir, vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață. Cuvintele mele sunt prea sărace ca să exprim recunoștința pe care o simțim”, a scris Roxana Vancea în mediul online.

Înaintea nunții, Roxana a dezvăluit că a lăsat la latitudinea nașei să aleagă data, preotul și biserica, deoarece era convinsă că totul va ieși perfect, având în vedere că nașa ei este o persoană foarte credincioasă.

Roxana Vancea a purtat patru rochii de mireasă

Roxana Vancea a schimbat nu mai puțin de patru rochii. La biserică a optat pentru o rochie de prințesă, cu sclipici. Ulterior, la ședința foto, s-a schimbat într-o rochie cu șliț înalt și bretele florale căzute pe umeri. Tot la ședința foto, în imaginile cu Dragoș, Milan și Zian, Roxana poartă o altă rochie, cu fusta din voal.

Ultima, dar nu cea din urmă, a fost o rochie albă simplă, mulată, cu bretelele căzute și șliț, pe care a purtat-o la restaurant. Roxana și-a lăsat părul desprins și a optat pentru un machiaj discret. Pentru buchetul de la biserică, Roxana a ales trandafirii albi, care mai sunt cunoscuți și drept „florile miresei” și care simbolizează loialitatea și dragostea.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cunoscut la sala de fitness. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cea care a făcut primul pas. Inițial, Roxana a crezut că Dragoș era într-o relație. Ulterior însă, a aflat că era singur și l-a abordat pe Instagram.

Adauga un comentariu