Cancan ultimă oră

Cum se înțelege Victor Pițurcă cu fiul pe care îl are cu Vica Blochina

Publicat: 16 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Victor Pițurcă cu fiul pe care îl are cu Vica Blochina
Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit

Vica Blochina a povestit cum se înțelege fiul ei Edan cu tatăl lui, Victor Pițurcă. Fosta balerină a mărturisit că a rămas uimită de ce i-a spus băiatul de 14 ani.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit. Din dragostea celor doi a venit pe lume Edan, pe care, inițial, Victor Pițurcă nu l-a recunoscut. Băiatul celor doi a împlinit, recent, 14 ani și urmează pașii tatălui său, făcând fotbal de șapte ani.

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu despre relația pe care Edan o are cu Victor Pițurcă.

‘Eu îmi doresc să fiu ca tata’, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ‘Cum așa?’, mi-a zis ‘Tati e foarte disciplinat’. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit’, a spus Vica Blochina.

Vica a mai declarat că în prezent nu mai are nicio relație cu fostul mare fotbalist.

„Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva‘, a mai mărturisit Vica Blochina.

Vica l-a dat în judecată pe Pițurcă pentru a-l recunoaște pe Edan

În anul 2011, Vica l-a dat în judecată pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității și a câștigat. După ce s-a demonstrat că Edan este fiul său, judecătorii l-au obligat pe Victor Pițurcă să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro lunar.

La un an diferență, Victor Pițurcă și-a dorit să aibă custodie comună cu Vica pentru Edan, lucru ce s-a și întâmplat. În prezent, tânărul petrece destul de mult timp și cu tatăl său, alături de care merge și în vacanțe.

Adauga un comentariu