Diete si regimuri

Cum se prepară cafeaua Dalgona, băutura care face furori acum pe internet

Publicat: 04 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se prepară cafeaua Dalgona băutura care face furori acum pe internet
Cum se prepară cafeaua Dalgona

Cum se prepară cafeaua Dalgona? Cafeaua Dalgona este o băutura care face furori in prezent pe internet. Trebuie să vă întrebați care este această cafea Dalgona și de ce există o cerere bruscă pentru asta? Făcuta populara de către actorul sud-coreean Jung-II Woo, a devenit virala recent.

Dalgona Coffee nu este altceva decât vechea cafea indiană bătută! Singura diferență este că cafeaua bătută se face cu lapte fierbinte, în timp ce laptele Dalgona este făcut cu lapte rece sau refrigerat. Se numește așa din cauza texturii asemănătoare cu dulciurile din bomboanele tip fagure sud-coreene. Dacă vă întrebați cat de dificil este de preparat, atunci nu vă faceți griji! Tot ce aveti nevoie este cantitatea egală de ness, zahăr și apă, pe care trebuie sa le bateti bine. Adăugați lapte refrigerat și turnați frișcă peste el. Iată un mod ușor de a face această rețetă uimitoare de cafea, acasă.

Ingrediente

2 linguri de ness
2 linguri apă clocotită
2 linguri de zahăr
o cană lapte rece

Cum se prepară cafeaua Dalgona?

Pasul 1- Faceți amestecul de cafea

Pentru a prepara această cafea delicioasă, luați un bol și amestecați cantități egale de ness, zahăr și apă fierbinte.

Pasul 2- Bateți amestecul de cafea folosind un tel sau un blender de mână

Acum, folosind un tel sau un blender de mână, amestecați până când devine ușor, spumos și cremos. Acest lucru ar putea dura o perioadă bună de timp.

Pasul 3- Pregătiți cafeaua Dalgona

Acum, luați 2 pahare sau cani și adăugați cuburi de gheață în ele, în funcție de confortul dvs. Turnați lapte rece în ele și adăugați această cafea bătută peste. Serviti rece.

Pasul 4- Sfaturi pentru prepararea cafelei Dalgona

Regula de a face cafeaua Dalgona este aceea să folosiți ness de înaltă calitate. Culoarea cafelei tale va depinde mult de bogăția nessului. În funcție de gustul dvs., puteți îndulci laptele folosind puțin lapte condensat sau zahăr după cum doriți, pentru un gust mai bun. În sfârșit, dar nu în ultimul rând, puteți depozita cafeaua timp de o săptămână într-un recipient etanș.

Adauga un comentariu