WoW!

Cum se simte Catalin Botezatu dupa 4 operatii

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se simte Catalin Botezatu dupa 4 operatii

Celebrul designer vestimentar a vorbit sincer despre problemele medicale, dar si despre interventiile pe care le-a suferit, in Turcia. In urma cu cateva zile Catalin Botezatu si-a facut aparitia, la bratul Ralucai Badulescu, la un eveniment din Capitala.

Catalin Botezatu a vorbit despre problemele de sanatate pe care le-a avut, dar si ca a suferit nu mai putin de 4 operatii, pe o perioada foarte scurta, de doar 3 saptamani. Pare sa fi suferit foarte mult din pricina bolii sale, fiind diagnosticat cu cancer la colon, atunci cand a plecat in Turcia, pentru a primi mai multe pareri avizate, dar si u tratament de specialitate.

„Ma simt OK! Ma simt mult mai bine! E o perioada destul de grea, dar o sa fie bine, zic eu!”, a declarat Catlin Botezatu, pentru ciao.ro. Creatorul de moda a admis ca i-a fost foarte frica de faptul ca nu si-ar putea reveni, dupa ce s-a operat.

Cum se simte Catalin Botezatu dupa 4 operatii

Totodata, designerul a slabit 12 kilograme, in urma celor 4 operatii suferite. Ssemn ca s-a consumat foarte mult, nestiind care va fi verdictul medicilor, legat de sansele sale de vindecare. Botezatu a mai povestit ca s-a rugat foarte mult divinitatii cat s-a aflat in spital, dar si ca foarte multe vedete i-au fost alaturi.

Evenimentul la care Catalin Botezatu a participat alaturi de Raluca Badulescu a fost la inceputul saptamanii, in salile unui hotel din Capitala. Coolega lui de la Kanal D a postat fotografii pe contul sau de Instagram. Revenirea in forta a insemnat si reluarea activitatii, dar acesta recunoaste ca respecta cu sfintenie indicatiile medicilor.

„M-am speriat foarte tare pentru ca am avut 4 operatii in 3 saptamani, am avut niste dureri groaznice si… m-am speriat! Am trecut, asa, pe langa doamna aceea cu coasa, dar a trecut!”, a mai povestit Catalin Botezatu.

Adauga un comentariu