Remedii naturiste

Cum te ajuta cataplasma cu frunze de varza aplicata pe frunte, gat, torace sau picioare

Publicat: 25 feb. 2016
7

Varza este un super-aliment care ne ofera numeroase substante nutritive. Mai mult, este un veritabil medicament, administrata atat intern, cat si extern. Iata cum te ajuta frunzele de varza aplicate sub forma de cataplasma in diverse zone ale corpului:

Dureri de cap

Durerea de cap insuportabila poate fi cauzata de oboseala, stres excesiv sau unele probleme ale ochilor. Cu toate acestea, ar trebui sa plasati o compresa cu frunze proaspete de varza pe tample si frunte.

Glanda tiroida

Functiile glandei tiroide sunt extrem de importante pentru sanatatea ta; hormonii secretati de aceasta glanda stimuleaza metabolismul, stimuleaza digestia, etc.

Puteti restabili functia normala a glandei tiroide aplicand frunze de varza pe gat, in zona tiroidei. Acoperiti cu un bandaj frunzele si lasati compresa sa actioneze in timpul noptii. Se scoate dimineata.

Cum alegem frunzele de varza pentru a fi eficiente ca medicament: tratamente externe cu varza

Durere cauzata de alaptare

In cazul durerii provocate de alaptare, ar trebui sa se aplice pe sani o compresa cu frunze de varza proaspata, de doua ori pe zi, seara si dimineata. Aceasta metoda va ameliora rapid durerea.

Dureri cauzate de traume si tumefieri

In cazul in care te-ai ranit la mana sau picior si locul a inceput sa se umfle, trebuie sa il inveliti cu frunze proaspete de varza. Utilizati un bandaj pentru a le strange, si lasati frunzele sa actioneze peste noapte. Aceasta metoda poate fi eficienta si in cazul picioarelor sau gleznelor umflate.

Cum se face cataplasma cu varza si ce putem trata cu ea 

Adauga un comentariu