Magazin

Cum te motiveaza un smartwatch Fitbit sa te mentii in forma

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum te motiveaza un smartwatch Fitbit sa te mentii in forma

Ceasul inteligent este un accesoriu deosebit de util pentru omul modern, care este ocupat si are din ce in ce mai putin timp pentru miscare. Pentru o viata sanatoasa se recomanda efectuarea exercitiilor fizice in fiecare zi, iar un gadget care sa incurajeze acest obicei este de preferat, recomanda expertii de la Xband. Un smartwatch Fitbit este cu siguranta un astfel de ajutor care se cunoaste la nevoie.

Monitorizarea timpului de alergare si a antrenamentelor

Un astfel de ceas ofera posibilitatea monitorizarii timpului alocat exercitiilor, fie ca este vorba de alergare sau de antrenamente personalizate. In functie de nevoi, unele ceasuri pot arata seriile efectuate dintr-un exercitiu sau de cate repetari mai este nevoie pana la obiectivul stabilit.

Fiecare utilizator care poarta la incheietura mainii un ceas inteligent Fitbit poate stii care este viteza cu care alearga in parc. Spre exemplu, un Fitbit Versa 3 recunoaste si inregistreaza automat activitatile care presupun miscare intensa cu o durata de minimum 15 minute. Statisticile se stocheaza in aplicatia Fitbit de pe smartphone.

Monitorizarea exercitiilor este foarte usoara cu acest gadget. Aplicatia Exercitii de pe ceasul inteligent ofera statistici in timp real, fiind incluse si datele despre: ritmul cardiac, timpul scurs, caloriile arse. Cei care isi doresc informatii amanuntite despre exercitii si despre intensitatea lor vor trebui sa apese pictograma Exercitii din aplicatia Fitbit.

Atunci cand se seteaza un obiectiv de exercitii, ceasul inteligent Fitbit Versa 3 trimite alerte atunci cand utilizatorul este la jumatatea obiectivului, motivandu-l astfel sa-si atinga telul. Cei care urmeaza un program de fitness, pot vedea ca li se ofera si un scor in ceea ce priveste exercitiile efectuate si nivelul la care se situeaza. In aplicatie se pot consulta statistici detaliate despre fitnessul cardio si se pot partaja datele inregistrate cu prietenii sau familia.

Mementourile de miscare – doza zilnica de motivatie!

Majoritatea ceasurilor inteligente au inclusa o functie de masurare a pasilor. Prin intermediul acesteia, oamenii sunt incurajati sa faca mai multa miscare, mai ales in secolul confortului si al muncii de birou prelungite. Statul pe scaun opt ore pe zi nu face altceva decat sa predispuna organismul la obezitate, probleme metabolice si deprinde omul cu un stil de viata sedentar. In momentul in care smartwatch-ul ii reaminteste ca nu si-a executat numarul de pasi zilnici, utilizatorul simte nevoia sa lucreze pentru a indeplini respectivul target.

In plus, mementourile de miscare disponibile pe smartwatch-urile Fitbit ajuta la imbratisarea unui stil de viata activ si bine organizat, astfel incat organismul sa se mentina sanatos, cu un tonus ridicat.

Pentru a se bucura mai mult de avantajele ceasului inteligent, utilizatorul poate achizitiona separat o curea Fitbit Versa 3. Dupa cum se stie, curelele se deterioreaza destul de rapid, din cauza conditiilor la care sunt supuse sau a purtarii continue, pe parcursul zilei si al noptii. Pentru a evita situatia de a nu mai purta ceasul din cauza deteriorarii curelei, se recomanda ca aceasta sa fie inlocuita frecvent.

Pasionatii de Fitbit pot opta si pentru o curea Fitbit Sense, dar si pentru alte modele, iar pe langa utilitatea acestor accesorii pentru ceasul inteligent se va remarca si versatilitatea, avand in vedere ca materialele sunt diferite (textil, silicon, otel inoxidabil etc.) si pot fi integrate in tinute indiferent de ocazie.

 

Adauga un comentariu