BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum trebuie să aleagă fermierii cele mai bune semințe şi produse pentru protecția plantelor? Aflați de la Florentina Vrîncianu, antreprenoare care deține o fitofarmacie, în cadrul noii ediții BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 05 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 6 mai 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Florentina Vrîncianu, antreprenoare din Iași care deține o fitofarmacie. Temele abordate în cadrul emisiunii vor fi cum achiziționează fermierii cele mai bune semințe şi produse pentru protecția plantelor, cum fac diferența între produsele contrafăcute și cele bune pentru a fi utilizate în fermă dar și dacă afacerea din domeniul agricol poate fi una profitabilă. De asemenea antreprenoarea va oferi sfaturi pentru cei care vor să achiziționeze produse agricole.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu