Cancan ultimă oră

Cum trebuie să ne îmbrăcăm, pentru a atrage banii în viața noastră? Sfaturile lui Mihai Voropchievici

Publicat: 13 mai 2021
Negrul este practic o culoare care te face mai rezervat.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre cum trebuie să ne îmbrăcăm pentru a atrage banii în viața noastră.

Mihai Voropchievici a precizat că vestimentația se alege în funcție de starea mentală. În cazul în care suntem supărați, mâhniți și simțim că nimic nu funcționează așa cum ne așteptam, trebuie să alegem haine în nuanțe terne: maro, verde închis sau negru. Dacă vrem să atragem din ce în ce mai mulți bani, trebuie să urmăm exemplul a tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol. De exemplu, putem alege să purtăm fie alb, fie negru. Aceste non-culori impun un anumit respect, dar și o anumită distanță între noi și interlocutor.

Cum trebuie să ne îmbrăcăm, pentru a atrage banii în viața noastră?

Mihai Voropchievici recomandă să ne îmbrăcăm în negru sau în alb, pentru că aceste non-culori ne fac să părem mai rezervați. De asemenea, numerologul sfătuiește să alegem și o bijuterie de aceeași nuanță, pentru a ne oferi o altă stare de spirit.

„Dacă știi să combini ținuta vestimentară cu niște culori benefice, dar și în funcție de mentalul tău. Pentru că degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior, nu am o stare atât de bună de dispoziție, dar m-am îmbrăcat că m-a sugestionat Lidia să pun ceva mai colorat pe mine.

Dar, eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu gândul la ce trebuie să fac. Deci în momentul în care nu ești superdispus să faci niște minuni de genul acesta, tinzi la acele culori terne: un maro, un verde închis, negru.

Negrul este practic o culoare care te face mai rezervat. Din cauza aceasta, tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol se îmbracă la două tente, că nu-s culori: alb și negru. Și de aici impui un anumit respect, dar și o anumite distanță între tine și interlocutorul respectiv.

Dacă găsești un spirit care caută numai siclam, roz bonbon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat. Există un principiu sau o regulă, de care ar fi fantastic să ținem cont: în funcție de fiecare zi a săptămânii te armonizezi cu ziua respectivă îmbrăcându-te cu anumite nuanțe de culori.

Dar, eu spun – ca o completare – mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță, pentru că vă dă o cu totul altă stare de spirit. Primești altă influență cu totul”, a spus Mihai Voropchievici.

Adauga un comentariu