Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici. Cum înșală fiecare zodie în parte

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop Mihai Voropchievici. Cum înșală fiecare zodie în parte
Mihai Voropchievici, numerolog

La emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre modul în care înșală fiecare zodie în parte.

Mihai Voropchievici a afirmat că unele zodii înșală fără să privească înapoi, iar altele rămân fidele toată viața. De exemplu, Balanțele sunt cap de afiș pentru tot ce înseamnă înșelat, pe când Racii sunt familiști convinși.

Cum înșală fiecare zodie în parte

Berbec – Atunci când sunt prinși în fapt, Berbecii nu neagă. În plus, ei aduc și argumente, explicând de ce au ales să fie infideli.

Taur – Taurii sunt prea preocupați de propria viață și nu au timp să înșele. Însă dacă le ia cineva mințile, ei nu se vor mai întoarce niciodată la persoana pe care au iubit-o.

Gemeni – Gemenii înșală chiar în cercul de prieteni, fiindcă de cele mai multe ori este unul numeros și au de unde să aleagă.

Rac – Racii sunt familiștii zodiacului. Ei nu înșală aproape niciodată, însă dacă se întâmplă, ei sunt imediat prinși. Nu pot ascunde ceea ce simt.

Leu – La fel ca Racii, Leii sunt fideli. Lor nu le place să se complice și, de obicei, își aleg o persoană pe care să o iubească toată viață. Dacă înșală vor argumenta că atracția a fost prea mare și nu au rezistat.

Fecioară – Este o fire secretoasă. În momentul în care a înșelat, trăiește cu sentimentul că a făcut cel mai mare păcat.

Balanța – Balanțele sunt cap de afiș pentru tot ce înseamnă înșelat. Ele sunt cele mai bune în acest domeniu. Potrivit unui studiu, 90% dintre acești nativi înșală. În plus, Balanțele nu se opresc la un singur amant.

Scorpion – Scorpionii nu vor să înșele. Când sunt tineri, câștigă experiență. Atunci când și-au ales partenerul de viața, nu mai simt nevoia sau tentația de a înșela.

Săgetător – Spre deosebire de Scorpioni, Săgetătorii calcă pe bec de fiecare dată când au ocazia. De asemenea, ei sunt prinși ușor, deoarece se laudă constant că au făcut un lucru necugetat.

Capricorn – Înșală fără să privească înapoi. Apoi, se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Vărsător – Vărsătorilor le place să se joace mult cu emoțiile oamenilor. De aceea, ei îi cuceresc pe cei din jur, apoi se joacă cu prada.

Pești – Ar putea fi și ei maeștri ai acestui domeniu. Sunt inventivi când pregătesc o escapadă în amor și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021

Berbec – Berbecul are o săptămână interesantă. Are parte de schimbări importante în plan personal. Să fie foarte atent la aceste schimbări, fiindcă ar putea veni însoțite de surprize.

Taur – Taurul plănuiește să facă mici schimbări în viața sa. El consideră că acum este o perioadă excelentă pentru noi începuturi. Revigorare pe toate planurile.

Gemeni – Gemenii vor avea o săptămână plină de fertilitate și belșug. În scurt timp, visele Gemenilor vor deveni realitate.

Rac – Urmează o perioadă plină de călătorii pentru Raci. Gata cu vacanțele în scop medical. A venit timpul relaxării și a spiritualității.

Leu – Leul va da lovitură și se produce un salt rapid, calitativ, în existența lui. Săptămâna Mare e cu o lovitură pentru Leu

Fecioară – Fecioara are o săptămâna în care pot să susțină bătălii pentru că în mod sigur vor câștiga. Nu lăsăți să va întunece mintea certurile și scandalurile, pentru că de partea voastră e câștigul.

Balanță – În viitorul apropiat, Balanțele vor întâmpina o suită de schimbări majore. De aceea, trebuie să se pregătească.

Scorpion – Scorpionul nu se lasă: ori vrea să se mute de la locul de muncă, ori să schimbe locuința. Dar nu se va liniști până când nu va lua o decizie.

Săgetător – Dacă există probleme nerezolvate, Săgetătorul este sfătuit să discute cu cei din familie sau cu prietenii de la locul de muncă. În caz contrar, el se va frământa și nimic nu îi va merge așa cum își dorește.

Capricorn – Capricornul se află în așteptarea unui mesaj din partea unei persoane importante. A primit azi un semnal, dar din cauza unui moment de neatenție, nu l-a recepționat. Mare atenție mâine!

Vărsător – Vărsătorii au o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de putere, forță, tărie, să depășească săptămâna care este destul de tensionată. Astrele nu prea îi recomandă lucruri nemaipomenite, decât să fie rezistent.

Pești – Peștele este sfătuit să schimbe tactica. Pentru a-și rezolva toate problemele, el trebuie să abordeze altfel situațiile de zi cu zi.

Adauga un comentariu