Frumusete

Cum să vă machiați ochii cand purtati o mască

Publicat: 05 iul. 2020
femeie machiata ochi cu masca
Cum vă machiați ochii cand purtati mască

Cum vă machiați ochii cand purtati mască? Culorile și lumina, acestea sunt ingredientele pentru a vă evidenția privirea chiar și cand trebuie sa purtati o mască de protectie. Acum că face parte din viața noastră de zi cu zi, am putea, de asemenea, să profităm de ocazia de a învăța să ne accentuăm privirea în timp ce o purtăm. Joséphine Bouchereau, make-up artist la Bourjois, dezvăluie sfaturile ei prețioase pentru un machiaj frumos pentru ochi.

Ochii vor fi cel mai bun atu al tău. Pentru Joséphine Bouchereau, artist de machiaj profesionist și ambasador Bourjois, „acesta este cel mai bun moment pentru a încerca lucruri noi și mai ales tehnici noi de machiaj”. Nu trebuie să fiți un profesionist pentru a vă distra cu ochii, câteva gesturi simple sunt suficiente pentru a vă spori frumusetea lor.

Cum vă machiați ochii cand purtati mască?

Foarte trendy de ceva timp, linia colorată continuă să seducă. Un strat de liner roz, de exemplu, poate produce rapid efect. „Când știi să faci o linie, este o tehnică bună de adoptat cu o mască, deoarece dă un efect de „ochi de pisică”.

Mai simplă decât linia de tusi, o simplă atingere de culoare în colțul interior al ochiului poate fi suficientă pentru a aduce lumină. Cu o perie sau cu degetul, luați culoarea dorită și o aplicați delicat în colțul interior pentru a obține un aspect total modern.

Machiajul cu două tonuri

Pentru fanii paletelor de farduri de ochi, expertul nostru recomandă utilizarea unei culori pe pleoapă și alta pe linia genelor. „Această tehnică este perfectă pentru a conferi profunzime ochilor; puteți, de exemplu, să folosiți un verde pe pleoapă și un maro pe linia genelor pentru un machiaj simplu, dar diferit”, sugerează Joséphine Bouchereau, potrivit Marie Claire. În ceea ce privește aplicarea fardurilor de ochi, ea recomandă să începi cu ochii înainte de a aplica machiajul pe ten.

Nu neglijați sprâncenele

„Un aspect frumos inseamna și sprâncene frumoase”, spune Joséphine Bouchereau. Acest lucru este cu atât mai adevărat, cu cât toate expresiile faciale trebuie să treacă prin ochi atunci când se poartă o mască! Este esențial să aveți sprâncenele adaptate formei feței.

Expertul sfătuiește „să începeți prin a vă peria bine sprâncenele, folosiți o perie mică și completați doar găurile fără a le întuneca prea mult”.

O altă tehnică dacă nu ai produse pentru sprâncene în geanta de machiaj: fard de ochi! Folosind o perie potrivită puteți folosi o umbră de culoarea sprâncenelor și pentru a le redefini ușor. În ceea ce privește fixarea, poate fi suficientă o picătură de fixativ de păr pe o perie de sprâncene.

Adauga un comentariu