Cancan

Cuplu nou în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Victor Slav. A făcut publică prima imagine cu iubita. Detaliul controversat observat de fani

Publicat: 03 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cuplu nou în showbiz Cu cine se iubește de fapt Victor Slav. A făcut publică prima imagine cu iubita. Detaliul controversat observat de fani
Victor Slav și-a arătat iubita blondă, chiar la început de an

Victor Slav și-a arătat iubita blondă, chiar la început de an. Asta deși are o relație cu ea de mai bine de un an! Doar că este prima poză pe care fostul soț al Biancăi Drăgușanu o pune pe rețelele de socializare, în care apare alături de jumătatea lui.

Poza este alb negru și, probabil, atunci i-a venit ideea textului fostului prezentator al rubricii Meteo, de la Pro TV. ” For 2021, Bonnie & Clyde in action” (Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune), a scris Victor în dreptul fotografiei. Fanii nu prea au apreciat prezentarea, dar au găsit și ceva de comentat la adresa iubitei. Așa că bietul Victor a fost nevoit să îndure replicile. ”Câta siliconul ai sis la bust …silly sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate așa la țiplă se vede chinul pe fatza voastră, fără supărare si superficialitatea ..sunteți ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie și gustoasă, fete tinere operate si machiate, ca mumiile lui Thutan\tute camon”, a fost prima replică tăioasă.

Victor Slav și-a arătat, în premieră, iubita blondă! Detaliul controversat pe care l-au observant fanii

Fanii nu l-au lăsat cu una cu două. ”Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întrețin, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!”, ”Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic”, ”Ai niște gusturi proaste, o copiezi pe Bianca, caută o femeie de casă, uite Vîrciu, a umblat până a găsit o fată de casă”, ”Cine mai este și petarda asta???? Numai de astea ai parte, bre nea Victor????”, au scris internauții.

Victor Slav a fost în centrul atenției cu două relații mari și late: Anda Adam și Bianca Drăgușanu. După ce s-a despărțit de cântăreață, Victor s-a cuplat cu Bianca, alături de care a întemeiat o familie. Cei doi chiar s-au căsătorit. Din iubirea lor s-a născut Sofia, fetița care a rămas în grija mamei. Bianca și Victor se înțeleg acum perfect, ca părinți, iar Sofiei nu-i lipsește deloc tatăl. De altfel, cei trei au fost văzuți de multe ori împreună.

Adauga un comentariu