Local

Cursă de la Londra, așteptată pe Aeroportul din Iași de reprezentanții DSP. Toți pasagerii, băgați în carantină

Publicat: 24 ian. 2021
Terminalul T3 de la Aeroportul Internațional Iași
Terminalul T3 de la Aeroportul Internațional Iași

Toți cei 180 de pasageri ai cursei sosite în urmă cu puțin timp de la Londra, pe Aeroportul Iași, sunt nevoiți să intre în carantină. Pasagerii cursei venite din capitala Angliei au fost așteptați pe aeroport de reprezentanții DSP Iași.

Aproximativ 40 de persoane de etnie rromă au început să facă scandal, nedorind să intre în carantină. Aceștia au fost amendați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și nepurtarea măștii de protecție cu 200 lei.

Toate persoanele care vin din Marea Britanie intră în carantină, potrivit unei deciziii CNSU.

„Art. 1. (1) Se aprobă introducerea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea. (2) Măsura prevăzută la alin. (1) se aplică începând cu data de 21.12.2020 ora 00.00.

Art. 2.  Se aprobă suspendarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21.12.2020 ora 19.00, cu excepția zborurilor prevăzute la art. 4 pct. 2 din Anexa nr. 3 la H.G. 1.065 din 14 decembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 decembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19.”

 

Comentarii
  • CE BINE LE-AR STA LA MUNCA IMPREUNA CU NISTE JUDECATORI PROCURORI POLITISTI SI POLITICIENI SI VREO TREI SFERTURI DIN ASA ZISI OAMENI DE AFACERI PUTETI LUA SI SRI CA SI ASA NU FACE DECAT DIPLOME SI TRADARE TARI..

  • Anghel in puscarie nu in carantina. Anghel in puscarie ! a furat cu Bodea si acum fura pentru Bodea , Anghel este intermediarul lui Bodea in jaful organizat al Aeroportului si asta se intampla din 2012 si pana in prezent

Adauga un comentariu