Titlurile zilei

Cursă infernală pe străzile din Iași! Această tânără avea să trăiască niște clipe de coșmar alături de un șofer de la Bolt: „I-am spus să stea liniștit pentru că nu se va întâmpla nimic” (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 06 iun. 2023
_____ Vizualizări 40 Comentarii
Cursă infernală pe străzile din Iași Această tânără avea să trăiască niște clipe de coșmar alături de un șofer de la Bolt I-am spus să stea liniștit pentru că nu se va întâmpla nimic EXCLUSIV - FOTO
O tânără avea să trăiască clipe de coșmar alături de un șofer de la Bolt, dar a încercat să prevină incidentul într-un mod politicos, însă nu a reușit

Cursă infernală pe străzile din Iași. O tânără avea să trăiască niște clipe de coșmar alături de un șofer de la Bolt. A încercat să prevină incidentul într-un mod politicos, însă a fost coborâtă din mașină în plină stradă

Scene de groază, constituite de un șofer de la Bolt după ce a încercat să facă ce „vrea” din clientele sale. Totul s-a întâmplat în data de 4 iunie 2023, în jurul orei 22:00, când Andra Maria Epure a făcut o comandă la un Bolt, pentru a ajunge în zona Zimbru, împreună cu copilul și mama ei.

Cursă infernală pe străzile din Iași! Această tânără avea să trăiască niște clipe de coșmar alături de un șofer de la Bolt

Andra Maria Epure povestește pas cu pas cum a ajuns să trăiască niște clipe de coșmar, fiind ulterior coborâtă din mașină fără să i se spună nimic.

„Am făcut comandă de Bolt, din Bucium să mergem în Zimbru, aseară, la ora 10 (n.r. – 4 iunie 2023). Eram cu copilul meu mic de 2 ani și bunica ce este obeză și bolnavă și nu se poate deplasa. De la început, când am urcat în mașină, l-am rugat să o lase pe bunica să stea în față, că nu încape în spate, dar el s-a arătat foarte deranjat de treaba asta, obligând-o să își pună centură, deși pe ea nu o ajungea. L-am rugat să o pună măcar pe la spate că, dacă o pune prin față, ea nu se simte ok, el a insistat că îl oprește poliția și că o să îi dea amendă bunicii.

Eu i-am spus că nu e problemă că îmi asum, dar, până la urmă, tot cum a vrut el s-a făcut. Apoi, fiind pe bancheta din spate cu copilul mic, de 2 ani, era ceva nou pentru el, se uita pe geam, iar pe el l-a deranjat foarte tare, i-am spus că nu îl pot forța pe copil să stea în fund pe bancheta ca un om mare că e copil, e foarte mic și nu înțelege. Plânge, dacă îl forțezi, iar copilul era cuminte, se uita pe geam, dar pe el îl deranja că nu stă jos.

Îi spuneam să stea liniștit că nu se va întâmpla nimic. Apoi a început să fie foarte abuziv în trafic, mă plimba cu copilul în spate, pe banchetă, dintr-o parte în altă, ca la jumătatea drumului să ne dea jos din mașină, efectiv, în stradă”, mărturisește Andra Maria Epure.

Cine este șoferul?!

Eduard este șoferul care a efectuat cursa și avea să le supună la niște abuzuri foarte grave pe clientele sale. Însă el nu s-a deranjat foarte tare, deoarece considera că este „acoperit” și nu se va afla cine e, neavând poză și alte detalii în dreptul contului. Reporterii BZI au contactat reprezentanții Bolt, pentru a obține un punct de vedere, însă responsabilii nu au răspuns.

Rămâne de văzut ce sancțiuni îi vor aplica superiorii lui Eduard, pentru că o clientă avea să trăiască niște clipe de coșmar în timpul unei curse.

Comentarii
  • Na, ii place viteza…

    Am mers odata cu un din asta (nu dau numele firmei) care a trecut pe rosu din 2 in 2 semafoare iar podul de la Nicolina l-a urcat cu 140km/h pe banda de tramvai si NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU exagerez sau mint.

    Rupea masina aia (un Opel Insignia sau ceva de genu’), raliu frate, numai talpa ii dadea.
    Flash-uri si claxoane la altii iar pe stradute mici intra cu 100km/h desi erau scoli si gradinite (zona de 30), copii care alergau si traversau……………………………………………………….

    Cand i-am reprosat ca daca calca un copil la viteza aia il omoara pe loc a zis ca nu-i pasa, ca ce-o sa pateasca? Nimic… o sa fie pe strazi inapoi intr-un timp scurt si cand ma gandesc cam avea dreptate, cel mai rau ar fi sa primeasca 2-3 ani cu suspendare si dupa cateva luni sa dea de permis din nou – asa cum se arata la TV cazuri in fiecare zi. Teoretic ar trebui atentie mai mare ca masina poate fi o ARMA LETALA!

    Asta e, soferi SI SOFERI! nu toti cei cu permis sunt SOFERI!

    MARE GRIJA in ce masina va urcati!

  • Nu vreau sa fie carcotas, dar… Bunica obeza si cu copilul care nu sta in fund sau in brate. Fa si tu o nota pentru masina cu capacitate mai mare sau cu conditii speciale. Sa mergi din Zimbru si pana in Bucium in conditii de genul ramai tampit.

  • Când a văzut baba obeză ia venit rău.
    Apoi copilul cu picioarele pe banchetă,la o frână mai bruscă cădea între scaune și era acuzat tot el. Trebuia ținut în brațe de mamă.
    Asta e, ești șofer de Bolt și poți refuza clietu

  • Are dreptate șoferul , la o frana copilul avea șanse să se accidenteze și șoferul răspunde așa că pasageri ăștia irascibili sa meargă cu autobuzul

  • Copilul trebuie să știe că în mașină se sta in fund nu în picioare că doar nu speli bancheta înainte să cobori și următorul client se așează unde a stat copilul tau in picioare ăla e nesimțit tu îl ajungi

  • Bietul sofer ! Nu ii da nimeni spor psihic, sa duci un borac ragator si baba obeza, pai daca dadea aia o basina rupea masina in doua.

  • Ăsta sună a, articol comandat de hoțul de Manolache ? Este ? Nu prea mai merge afacerea cu Loganurile alea obosite pe care săracii șoferi platesc 200 lei/zi si va păcălit să vă vindeți pe niște articole in care să denigrați o companie.
    1. Acel client nu trebuia luat atâta timp cât mașina nu era dotată cu scaun pt sofer, da știu nu ai un alt serviciu pentru așa ceva, dar un mesaj scurt la șofer in care sa-i comunici acest aspect pentru un eventual tips (fiindca nu e obligat sa-l aibe) ar fi rezolvat problema.
    2. Uber&Bolt eate un serviciul ieftin peste tot in lume in care îți asumi că te urci in mașină cu un necunoscut, a condus tare. Îi spui să oprească si te cobori. Nu înțeleg dece a fost inteles ca un serviciu exclusivist, voi nu vedeți că vă costă 7-9 lei o cursă? Si o pâine e 5 lei? Un serviciu ieftin nu poate fi și delux.
    Deschideți ochii oameni buni !
    #presaegunoi

  • Copilul trebuia neaparat sa stea pe scaun cu centura pusa, indiferent daca plangea, Acestea sunt reguli pentru siguranta copilului.

  • baba obeza nu are statut special,centura e obligatorie,iar daca mama nu e in stare sa isi tina plodul potolit,sa isi cumpere masina!!

  • Deci soferul cere sa isi puna centura pasagerul si copilul sa stea jos pe bancheta . Nu in picioare.

    Si el e ala iresponsabil ? Corect

  • Nu mai scrieti ” baba obeza”, suna neplacut, poate fi interpretat drept insultator. Ziceti „bunica obeza”, asa mai merge, nu insultati oamenii fara sa ii cunoasteti.

  • Deci lumea aruncă vorbe grele șoferului Eduard pentru că a fost „rugat să o pună măcar pe la spate” (citat din declarația reclamantei) cu obeza, și a refuzat.
    Mai rău, șoferul a fost avertizat că dacă „o pune prin față, ea nu se simte ok” (tot de acolo am citat).
    Eu, zău, înțeleg acuma de ce vorbește lumea rău de Uber sau Bolt. Nu mai poți merge cu ei de răi ce sunt, să nu vrea să o pună cu pasagerii, ba mai dihai, să nu fie ok chiar dacă o pune prin față.
    Sper doar ca reclamanta (cam sună exprimarea a boston sau a vegasluy) să nu îl dea pe bietul om în judecată pentru infracțiunea asta.

  • Pentru ce sancțiune ? Ceia ce auzim este percepția altei persoane asupra unei intîmplări , pe de altă parte dacă ești taximetrist cu mașina ta și îți vine deodată clienți o babă bolnavă cu de toate de 200 kg care nu incape in spate , nu o ajunge centura , mai are oleaca și leașină ori vomită pe tine iar in spate o clientă cam oparită și un copchil care se credea în trambulină sarind dintro parte în alta a mașinii și deschizînd probabil geamul ca era curios domnul Goe , cam cum ați reacționa ?

  • majoritatea celor de la bolt isi folosesc masiniile proprii, mie personal mi s-ar rupe sufletul sa se urce astfel de persoane in masina mea…avand si copil mic in masina trebuia sa solicite masina dotata cu scaun pt copil, dar banuiesc ca nu e educat sa stea in siguranta in masina.

  • „să le supună la niște abuzuri foarte grave pe clientele sale” 🙂
    din declaratia clientei reiese tocmai ca ea a abuzat serviciul
    felicitari! 🙂

  • Gata domne cu Bolt la noi, ca prea e de tot si le-a crescut motu! Taximetristii nostri sunt mai cinstiti si mai versati in ale traficului. Astia de la Bolt nici nu stiu ce sa faca intrun giratoriu huaaaaaaa!!

  • 1. Copilul trebuie pus in centura ( asta e legea )
    2. Daca doamna era obeza soferul a procedat corect spunand ca trebuie aa stea in spate .. saracul scaun din fata cu ce a gresit
    3. Eu in locul soferului.. refuzam cursa
    4. El s-a simtit lezat de criticile aduse ai probabil de asta a si condus asa

  • De cand respectarea normelor legale este abuz?! Daca nu reusesti sa iti educi progenitura si sa asculte de tine, esti cam prostuta. Copilul e autist sau hidrocefall? Cum adica nu intelege? Da cand ii dai sa haleasca sau il duci la somnu, intelege? Asta e exemplul perfect: nu oricine ar trebui sa aiba voie sa faca plozi.

  • Eu cred ca mamaie a scapat una neauzita dar puturoasa foarte. Asa ca soferul a actionat prin prisma instinctului de conservare.

  • Din relatarea clientei se înțelege că boracul nu a mai mers cu mașina, că era ceva nou, și atunci TREBUIA să se uite pe geam. La 10 seara. Probabil că era obișnuit cu căruța sau, în cel mai bun caz, cu șareta.

  • Săracu șofer sa chinuit să io pună pe la spata balenei ucigașe că dacă io puna normal nu era multumit cașalotul plus că în spate avea un cimpanzeu cu ADHD , după ce balena a dat o bășină nespălata în osînza transpirată în șiroaie bietu șofer a ordonat evacuarea

  • Le-a abuzat grav 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ce-i asta, fratilor? Scena din Caragiale? 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Prima data trebuie sa-ti educi copilul! Nu vrea sa ia loc pentru ca plange? Poftim? Pana si pe bancheta din spate este obligatorie centura de siguranta, apai pentru un copil needucat? Nu cunosc soferul, dar bravo lui, unele mamici sunt t*mm**te!

  • Vă dați seama ce dimensiuni avea balena obeză încît să nù încapă întrun autoturism normal pe portiera din spate ? Asta trebuia sa angajeze un convoi special de ala care transportă grinzi uriașe pentru poduri

  • Sa va văd pe voi ce faceți cind la locul comenzii apare bunica lui Moby Dick muribunda și Aghiuță cu mumasa , buuun , după cei bagi in mașina cumva balena muribunda începe sa grohăie ordine direcții pretenții și amenințări īn timp ce Aghiuță țipând și urlând , sărind ca mingea pe toată bancheta din spate mai are o secunda și sare pe geamul din spate iar mumasa te amenință deja cu reclamații

  • In primul rand ce te plimbi cu o bunica obeza si un copilot neastamparat la ora 22:00? In all 2 rand trebuia sa soliciti o masina care accepta un copil care sta in picioare pe bancheta. Si Asta ca e copil nu e o scuza buna, daca ai sa zbori cu avionul la fel nu e scuza buna… de ce nu incerci sa-l educi. Si dupa ce il education ai sa fi uimita nu ai sa primesti observatii. Ma rog stirea este de cacat. La fel ca soferul si respectiva familie lezata

  • hmmmmm, e prea cusuta cu ata alba povestea asta.
    Orice om care circula cu un autovehicol ar trebui sa stie ca in masina, in timpul ce acesta se afla in circulatie, nu poti sa faci ok.
    Mai mult, in vehicule de tip taxi tb sa respecti si regula de a sta pe bancheta din spate, in principal.
    Se pun urmatoarele intrebari: clienta a intrebat soferul, inainte de a lua cursa, dc in masina poate fi luata o persoana suopra ponderala? Nu cred, sigur a ascuns acest lucru si a pus soferul in fata unui fapt implinit
    Pentru persoanele supraponderale trebuie sa te asiguri ca incape in conditii normale in masina
    Deci, culpa pare a fi la clienta
    Cat despre copil, indiferent ce varsta are trebuie sa stea jos, nu in picioare si nici in alt mod – asta specifica regulamentul de circulatie, nu e o regula a soferului. Daca un client nu poate sa circule in aceste conditii, atunci sa circule cu mijloace de transport care permit acest lucru (autobuz, tramvai, etc). Deci, dc nu poti sa respecti regulile de circulatie nu te urici in taxi
    Deci, totul este o scorneala si o minciuna.

  • In primul rand ce te plimbi cu o bunica obeza si un copilot neastamparat la ora 22:00? In all 2 rand trebuia sa soliciti o masina care accepta un copil care sta in picioare pe bancheta. Si Asta ca e copil nu e o scuza buna, daca ai sa zbori cu avionul la fel nu e scuza buna… de ce nu incerci sa-l educi. Si dupa ce il education ai sa fi uimita nu ai sa primesti observatii. Ma rog stirea este de cacat. La fel ca soferul si respectiva familie lezata

  • Vacă proastă…..copilul se educă….nu face ce vrea pentru ca e copil….idioato….
    Poate apărea in trafic oricand un eveniment si șoferul trebuie să frâneze brusc si se duce plodul dea berbeleacul….iar după ai pretentii….

  • Știe cineva numărul de telefon al mămicii? Sunt șofer bolt și vreau sa-mi cer scuze in numele colierului meu. Dacă se poate as vrea sa ma întâlnesc și cu balena ucigașă. E vorba de o partida in 3. Copilul să-l lași acasă dacă nu poate sta liniștit pe bancheta. Nu e bine sa vadă el ce face mama și bunica cu gura.

  • Prevad multe procese penale in instanta cu toate comentariile de batjocora la adresa mamei cu copil…. doar prevad… doamna probabil o sa scoata niste banuti……………

  • Clienți cu o educație precară care vor să fenteze legea după bunul plac chiar dacă legea este făcută că să-i ocrotească. Hai să punem centura de SIGURANȚĂ prin spatele pasagerului, hai să lăsăm copilul să stea în picioare, hai să ne batem joc de mașina și nervii șoferului că doar plătim nu-i așa? Pentru cât costă o astfel de cursă șoferul ar fi scos mulți bani din buzunar că să plătească amenda pentru că transportă copii in condiții ILEGALE.
    1. Doamna supraponderală putea sta mult mai bine pe bancheta din spate dacă se trage scaunul din dreapta față la maxim spre parbriz, dar nu putea copilul să se mai zbenguie prin mașină.
    2. Purtarea centurii de siguranță este OBLIGATORIE pentru toate locurile din autoturism care sunt echipate cu centuri.
    3. Copii până la o anumită vârstă trebuie sa stea in scaune speciale și să aibă centura de siguranță.
    4. Respectul trebuie să fie reciproc și clientul trebuie să respecte șoferul și bunurile acestuia.
    In acest caz particular șoferul a dat dovadă de prea multă indulgență, a încercat să facă acea cursă chiar dacă știa că în acele condiții riscă să fie amendat dar și răbdarea are o limită pe care nesimțirea pasagerilor se pare că a intrecut-o. In cazul unui accident ( nu neapărat din vina acelui șofer) cei 3 pasageri ar fi putut fi răniți și vina ar fi fost a șoferului pentru că asigurările nu despăgubesc persoanele vătămate dacă acest lucru s-ar făcut prin încălcarea legii.

Adauga un comentariu