Cancan

Cuza, noul iubit al actriței Ilona Brezoianu? Reacția dură pe care blondina a avut-o după afirmațiile lui Buhnici

Publicat: 21 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cuza noul iubit al actriței Ilona Brezoianu Reacția dură pe care blondina a avut-o după afirmațiile lui Buhnici
S-a zvonit că noul iubit al actriței Ilona Brezoianu ar fi Cuza, de la Noaptea Târziu

S-a speculat faptul că noul iubit al actriței Ilona Brezoianu este Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi au fost văzuți împreună, luând masa. Atingerile dintre cei doi au fost destul de apropiate, iar internauții au crezut că sunt într-o relație.

După ce a văzut afirmațiile pe care George Buhnici le-a făcut cu privire la silueta femeilor, vedeta a fost vizibil deranjată. Aceasta a scris un text dur pe pagina sa de Instagram, în stilul său umoristic la adresa bărbatului.  

Cuza, noul iubit al actriței Ilona Brezoianu?

Ilona Brezoianu a cucerit cu rapiditate inima internauților. Aceasta a început să apară din ce în ce mai des pe micile ecrane. Umorul vedetei este unul delicios și nu ai cu să nu o apreciezi. Cu toate că este destul de deschisă, puțină lume știe detalii din viața artistei. Actrița are 32 ani și este din Giurgiu. Ilona a avut o pasiune pentru actorie încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a precizat că de mică făcea spectacole de teatru în apartamentul în care locuia și își strângea toată familia să o privească. Vedeta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, apoi a terminat și un master în cadrul aceleiași instituții. 

În ceea ce privește viața sa amoroasă s-a zvonit că actrița ar fi avut o relație cu Mihai Bendeac. În cele din urmă, cei doi au clarificat și au precizat că sunt doar prieteni foarte buni. De curând, s-a speculat că noul iubit al Ilonei Brezoianu ar fi Cuza, de la Noaptea Târziu. Vedetele au fost surprinse la un restaurant, când au petrecut timp de calitate împreună. Cei doi s-au îmbrățișat, s-au ținut de mână, iar bărbatul a sărutat-o pe obraz. Înainte de ziua actriței, Cuza i-a transmis un mesaj surprinzător blondinei. 

„Peste câteva ore e ziua ta Ilona Brezoianu… Vreau să spun eu, înainte să o spună presa, suntem… DOAR prieteni.. buni ce-i drept! Te iubesc! LA MULȚI ANI!!!”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

 Reacția dură pe care blondina a avut-o după afirmațiile lui Buhnici

După ce George Buhnici a oferit un interviu despre silueta fetelor la mare, multe vedete și influenceri și-au spus părerea în mediul online. Mulți internauți au comentat la adresa vloggerului, printre care și Ilona Brezoianu. Aceasta a fost deranjată de afirmațiile bărbatului și i-a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. 

„Recunosc, mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, că zic poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc. Nu m-a întrebat nimeni, dar cele mai sexy femei mi se par cele cu încredere în ele. Nicidecum abdomenul perfect sau lipsa de celulită sau de vergeturi. Asta așa ca să nu zic că n-am avut o părere despre acest subiect. Vă pup pe toți!”, a scris Ilona Brezoianu pe contul său de Instagram. 

O altă vedetă ce a fost deranjată de afirmațiile lui George Buhnici a fost și Iulia Albu în vârstă de 40 ani. Aceasta a precizat că de obicei nu este de acord cu distrugerea imaginii unei persoane publice, însă în cazul acesta vedeta a spus că societatea o va face deoarece a trecut limita.

„In legătura cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită. Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEI. Ma îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa” dumneavoastră “în viață a fost ca soția” dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook. 

S-a zvonit că noul iubit al actriței Ilona Brezoianu ar fi Cuza, de la Noaptea Târziu. Se pare că cei doi sunt doar buni prieteni și nu au o relație de natură amoroasă, așa cum au crezut internauții.

Comentarii
Adauga un comentariu