Sport

„Dacă Hagi va impresiona, asta e următoarea etapă!” Cuvinte frumoase rostite de un specialist

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dacă Hagi va impresiona asta e următoarea etapă Cuvinte frumoase rostite de un specialist

Ianis Hagi, mijlocașul echipei Glasgow Rangers, impresionează în Scoția. Jurnaliștii „l-au pus sub microscop” pe fiul lui Gheorghe Hagi și îi scot în evidență calitățile, dar și punctele pe care decarul e obligat să le îmbunătățească.
Fostul jucător de la Genk e antrenat de Steven Gerrard, legenda de pe „Anfield”, iar bagajul tehnic acumulat la Academia Hagi iese în evidență meci de meci.
Gareth Law, jurnalist la „The Scottish Sun” i-a creionat portretul internaționalului român.

„De acum, depinde doar de Ianis să arate că poate face față presiunii care, cu siguranță, va crește, odată cu startul noului sezon! Antrenorul Steven Gerrard n-a câștigat niciun trofeu în primele sale două sezoane la Rangers, așa că și el va fi sub o presiune uriașă. Gerrard a insistat pentru transferul lui Ianis și, de aceea, își va dori mult ca el să confirme, să se ridice la nivel așteptărilor”, spune jurnalistul de la „The Scottish Sun”.

„Un transfer în Anglia, la o echipă din Premier League!”

Law susține că evoluțiile de la Rangers l-ar putea propulsa pe Hagi Jr. la o echipă din Premier League.

„Dacă Hagi va impresiona, următoarea etapă din cariera lui poate însemna un transfer în Anglia, la o echipă de Premier League. E un traseu pe care l-au avut multi străini, care au ajuns mai întâi în Scoția, pentru ca, apoi, după prestații bune aici, să facă pasul spre Anglia. Ianis a arătat deja calitate, are o viziune bună a jocului, știe să-și folosească ambele picioare, iar, dacă va marca mai des în noul sezon, cu sigurantă fanii îl vor iubi și mai mult”, a mai spus Gareth Law.

Adauga un comentariu