Sport

Dacă Leo nu merge, Barca e la pământ: cel mai slab Messi din ultimele 10 sezoane!

Publicat: 21 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dacă Leo nu merge Barca e la pământ cel mai slab Messi din ultimele 10 sezoane
Leo Messi

Barcelona a pierdut meciul cu Getafe, 0-1, în ultima etapă disputată, dar, în ultima vreme, înfrângerile catalanilor nu mai provoacă uimire. Când Leo Messi (33 de ani) nu merge, angrenajul care depinde de el se gripează, iar echipa devine una obișnuită. Abia a început La Liga și spectatorii au putut urmări 2 meciuri fără victorie pentru Barca. În niciunul dintre ele, cu Sevilla, scor 1-1, respectiv Getafe, Messi nu a marcat.
Ultimul an pe care Messi îl va petrece la „echipa vieții sale” ar putea fi și cel mai prost dacă lucrurile continuă în această direcție. Conducerea este „la cuțite” cu jucătorii, antrenorul Koeman trebuie să gestioneze un vestiar care pare să stea pe un butoi cu pulbere, iar, peste toate, vine ineficiența lui Messi.

Sezonul trecut, Messi a marcat cu 20 de goluri mai puțin decât cu un an înainte

Chiar dacă, în 2019, a marcat 31 de goluri în toate competițiile, ceea ce nu e neapărat rău, este mult mai puțin decât în anii trecuți.
Au fost 51 de goluri acum 2 sezoane, 54 în 2016-2017 și 73 în 2011-2012! Statistica realizată de Marca explică de ce Messi și, implicit, Barcelona au avut rezultatele foarte proaste din 2019-2020, totul culminând cu acel 2-8 cu Bayern Munchen.

Cel mai slab Messi din ultimele 10 sezoane

„Cred că performanța sa poate fi mai bună, dar îl văd fericit și se antrenează bine. Este concentrat, vrea să fie căpitan și să joace. Nu am nicio îndoială cu privire la performanțele sale”, a declarat Ronald Koeman după meciul cu Getafe.
Totuși, în Spania s-au jucat doar 6 meciuri și Liga Campionilor abia a început ieri, iar Messi cu siguranță nu-și dorește să lase un gust amar fanilor în ultimul sezon în Catalonia. Dacă nu cumva va alege să își prelungească înțelegerea cu Barcelona.

Adauga un comentariu