Cancan ultimă oră

Dana Budeanu, despre declarația Andreei Esca: ”Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost o greșeală imensă pentru ea”

Publicat: 22 iul. 2020
Dana Budeanu
Dana Budeanu spune că mai are înregistrări cu Nicușor Dan

Dana Budeanu, despre declarația Andreei Esca: ”Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost o greșeală imensă pentru ea”. După ce Esca, împreună cu soțul și unul dintre copii au fost infectați cu noul coronavirus, Dana Budeanu a avut o reacție în stilul caracteristic.

Dana Budeanu atacă din nou

Faptul că Andreea Esca a apărut cu o declarație după ce s-a vindecat de COVID-19, a creat în Dana Budeanu un haos de proporții.

”Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore și anume Andreea Esca. Pentru toți cei care i-au pronunțat ieri numele am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț, așa, de nu te repeți. Le știți pe alea? Nu! Mergeți prin Ferentari sau prin zonele astea, unde se înjură pe stil vechi, câteva minute fără să te repeți.”

Designerul: ”Oare nicio boală pe Pământul ăsta, niciuna, nu are nevoie de marketing?”. Dana Budeanu, despre declarația Andreei Esca

Dana Budeanu nu este de acord cu faptul că Andreea Esca a apărut în fața ecranelor pentru a vorbi despre boala pe care a avut-o, așa cum au procedat majoritatea vedetelor infectate.

”Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea, toți cei care ați scris și ați pronunțat acest nume ieri! O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă. După părerea mea sinceră, lucru pe care i l-am și spus în această perioadă, dar o să fac o paranteză înainte să spun ce spus eu și ce cred eu ca să mai anihilăm puțin mizeria care se propagă exclusiv în jurul numelui ei: dragi cretini, imbecili, boi, proști, adică 99% dintre ăia de i-ați pronunțat ieri numele Andreei Esca. Oare nicio boală pe Pământul ăsta, niciuna, nu are nevoie de marketing?

Există vedete peste tot pe glob și fac campanii pentru a dona oamenii bani (…) sunt pro aceste chestii, adună bani și fac lucruri de genul ăsta. (…) Peste tot în lume există aceste asocieri că vedetele sprijină aceste fundații, strâng fonduri, hai să ajutăm bolnavii de Sida…”

Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea

Designerul i-a recomandat Andreei Esca să nu iasă în față și să vorbească, pentru că va atrage multă ură în jurul ei și familie ei. Aceasta consideră că Esca a făcut o greșeală enormă.

”Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea. Nu pentru corona, pentru Covid, pentru ea! Părerea mea, pe care i-am și spus-o, mă rog, când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți, care vă ocupați de pandemie!

De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca, pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate și declarații de rahat! Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!”, spune Dana Budeanu.

Adauga un comentariu