Cultural

Dan Bittman a cucerit inimile multor femei pe vremea când era tânăr. Ce spune celebrul artist despre trecutul său amoros

Publicat: 28 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Bittman a cucerit inimile multor femei pe vremea când era tânăr. Ce spune celebrul artist despre trecutul său amoros
Dan Bittman a recunoscut că s-a iubit cu mai multe femei celebre din România și își asumă trecutul amoros controversat.

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a cucerit inimile multor femei pe vremea când era tânăr. Faimosul cântăreț s-a remarcat de la primele apariții pe scenă nu doar prin vocea deosebită, ci și prin temperamentul rebel și energia debordantă. Dan Bittman are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Dan Bittman are o poveste de viață impresionantă, iar relațiile sale de dragoste au provocat nu de puține ori controverse în lumea mondenă. Iată ce spune celebrul artist despre trecutul său amoros.

Dan Bittman, un mare cuceritor pe vremea când era tânăr

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Solistul trupei Holograf cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Artistul are o carieră de succes și un număr impresionant de admiratori. Dincolo de celebritate, Dan Bittman are un trecut amoros controversat, iar relațiile pe care le-a avut cu mai multe femei din showbiz-ul autohton au declanșat discuții în lumea mondenă.

Îndrăgitul cântăreț a recunoscut că s-a iubit cu mai multe femei celebre, printre acestea fiind Mihaela Rădulescu, Tania Budi, Alina Chivulescu și Nadine. Dan Bittman i-a surprins pe mulți atunci când a anunțat cu ceva ani în urmă că se desparte de Liliana Ștefan, mama copiilor lui.

Decizia artistului de a pleca de acasă i-a șocat pe apropiații acestuia, însă cântărețul și-a asumat hotărârea de a pune punct relației cu Liliana Ștefan. Cu toate acestea, Dan Bittman are doar cuvinte de laudă pentru fosta parteneră de viață chiar dacă nu mai formează de mulți ani un cuplu.

,,Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat.”, a declarat solistul trupei Holograf.

Dan Bittman a avut parte de critici dure din partea unora, însă cântărețul își asumă fiecare capitol din viața sa și se bucură din plin de viață. Acesta a vorbit de curând despre planul personal și momentele dificile cu care se confruntă dincolo de lumina reflectoarelor.

,,Am început să manageriez singurătatea și sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur. Am și momente în care e o furie văzând că sunt singur. Câteodată, în casă, singur, sau copiii nu vin, sau vine unul, nu vine altul, sau așa. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. După o anumită vârstă câteodată îți place să ai timpul tău, nu depinzi de cineva.”, a mărturisit artistul.

În prezent, Dan Bittman se bucură din plin de aprecierea publicului și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Extrem de apreciat de colegii de breaslă este și actorul Mihai Rait. Acesta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Și carismaticul prezentator Mihai Jurca se mândrește cu familia sa, însă este extrem de discret când vine vorba de partenera lui de viață. Mihai Jurca și soția sa apar destul de rar la evenimentele mondene, dorind să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

Ce spune îndrăgitul artist despre relațiile de dragoste controversate

Dan Bittman este sincer cu publicul chiar și în ceea ce privește planul personal. Cântărețul a vorbit în repetate rânduri despre trecutul său amoros asumându-și numele de cuceritor, primit din partea publicului.

Printre iubitele sale din tinerețe se află și Mihaela Rădulescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, de neuitat pentru solistul trupei Holograf.

,,Sunt unii care ţin socoteli. Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile. Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre“ (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci.”, a declarat acesta.

În prezent, Dan Bittman se dedică muzicii, însă are succes și în afaceri. Artistul deține un parc de agrement, punând la dispoziție numeroase activități și servicii pentru turiști. Astfel, cântărețul reșește să își rotunjească veniturile din propria afacere.

Dan Bittman a recunoscut că s-a iubit cu mai multe femei celebre din România și își asumă trecutul amoros controversat. Artistul are o carieră impresionantă și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu