Cancan ultimă oră

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: „O nebunie”. Puțini știu cum au ajuns cei doi să fie împreună

Publicat: 15 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Bittman adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu O nebunie. Puțini știu cum au ajuns cei doi să fie împreună
Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: „O nebunie”. Puțini știu cum au ajuns cei doi să fie împreună

Dan Bittman a fost extrem de sincer și a vorbit despre relația lui cu Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu sunt două dintre cele mai îndrăgite persoane publice din showbiz-ul românesc, însă puțini își amintesc faptul că cei doi au avut o relație în urmă cu ani buni, relație care a fost, după descrierea artistului ”o nebunie”.

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu: „O nebunie”

În urmă cu ceva timp, cântărețul a fost pe cât se poate de sincer și a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere între el și fosta prezentatoare TV, fiind atras la momentul acela de energia și șarmul vedetei.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost. Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci” , a spus artistul pentru adevărul.ro, în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut Mihaela Rădulescu și Dan Bittman

Dan Bittman a dezvăluit și cum a cunoscut-o pe Mihaela Rădulescu, fiind extrem de sincer și precizând că la momentul acela, deși ambii aveau relații cu alți parteneri, artistul a știut că la un moment dat vedeta va fi iubita lui.

„A fost suficient să ne întâlnim o singură dată, și să știm că ne vom mai întâlni și vom fi împreună peste un timp. Nu știam. Iubitul ei de atunci, Dan Chișu, inventase pentru prima dată în România camera de oaspeți pentru VIP-uri. Mulți voiau să ajungă acolo, și acolo ne-am și văzut. Tot atunci eu aveam o iubită pe nume Simona. Când am văzut-o pe Mihaela, dar și ea pe mine, am avut sentimentul că vom fi împreună cândva.

Pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice. Pe Mihaela nu putea să o țină nimeni în frâu. O poveste frumoasă de dragoste, nimic de zis”, a dezvăluit Dan Bittman.

Adauga un comentariu