Cancan

Dan Negru dă de pământ cu toată lumea după eliminarea rușinoasă a României de la Eurovision

Publicat: 12 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Dan Negru dă de pământ cu toată lumea după eliminarea rușinoasă a României de la Eurovision
Dan Negru a dat de pamant cu prestatia Romaniei de la Eurovision

Dan Negru tună și fulgeră! Celebrul prezentator TV și-a spus părerea sinceră despre participarea României la Eurovision 2023. Omul de televiziune nu s-a putut abține și a făcut praf momentul țării noastre.

Dan Negru cunoaște foarte bine fenomenul Eurovision, după ce în perioada când a lucrat la TVR, moderatorul a prezentat două ediții ale concursului. Prezentatorul de la Kanal D și-a spus părerea sinceră despre participarea țării noastre la Eurovision Song Contest 2023. România nu s-a calificat în marea finală, iar momentul i-a dezamăgit pe mulți dintre fanii concursului. Theodor Andrei, reprezentantul nostru, a stârnit multă vâlvă în mediul online, iar show-ul lui nu s-ar fi ridicat la așteptările celor care l-au susținut încă de la început.

Dan Negru, reacție fără precedent despre momentul României de la Eurovision

Nu este pentru prima dată când Dan Negru își dă cu părerea despre momentul României de la Eurovision. Și-n anii trecuți, la fel și acum, omul de televiziune face comparație între participarea Moldovei și a țării noastre. Vedeta TV laudă piesa Republicii Moldova de anul trecut și spune că România a trimis atunci o melodie în limba spaniolă. Tot așa și acum, când Moldova a cântat în limba română, iar țara noastră a trimis la Liverpool o piesă cu titlu englezesc.

Cât despre ținuta purtată de Theodor Andrei, Dan Negru susține că nu-l deranjează exagerările vestimentare, căci sunt oameni banali care doar așa devin interesanți. Prin exagerări.

„Când am lucrat pentru TVR, demult, am prezentat vreo două preselecții Eurovision și asta mă face să mai trag cu ochiul la concurs. (foto e de atunci…) Anul trecut Moldova a dus în prime-time TV europene, la Eurovision, o melodie unionistă „Trenulețul Chișinău-București” cântată în română. Noi am țopăit în limba spaniolă. Anul ăsta, Moldova a cântat tot în limba română. Noi am țopăit cu un titlu englezesc de melodie.

Moldova e în finală! Noi țopăim spre casă. Nu mă deranjează exagerările vestimentare sau de altă natură. Unii oameni banali ca să devină interesanți, exagerează. Dar mi-e rușine că în al doilea an consecutiv refuzăm mâna întinsă a Moldovei. Moldovenii au avut curajul să spună public Europei că București-Chișinău e totuna. Cântecul lor va rămâne un act de curaj al mesajului politic în muzică. Noi le-am răspuns anul ăsta țopăind în engleză și îmbrăcați fistichiu.

Toți știm ca TVR e goarna guvernului, a puterii politice, oricare ar fi ea. Însemnă că mesajul puterii politice românești, dat prin TVR la Eurovision, e să țopăim când Moldova ne întinde mâna peste prăpastie! Nu poți să sari o prăpastie țopăind! Trebuie să ai curajul să faci un pas mare!”, este mesajul transmis de Dan Negru, în mediul online.

Eșecul României de la Eurovision a fost prezis și de către Mihai Trăistariu

Eșecul României de la Eurovision a fost prezis și de către Mihai Trăistariu. În fiecare an artistul analizează reprezentanții României, iar de data aceasta lui Theodor Andrei nu i-a dat nicio șansă. Mihai Trăistariu a spus că reprezentantul României la Eurovision din acest an este un tânăr cu mult talent, însă melodia pe care a ales-o a fost una destul de proastă care nu avea cum să aibă priză la public.

„Am încredere în el ca artist, îl cunosc de mic, l-am jurizat pe la 4-5 concursuri, era foarte bun, se remarca încă de pe atunci, avea personalitate, deci el ieșea din mulțime. Am înțeles că face și actoria acum, este dezinvolt, are scena la picioare. Problema este că piesa pe care a ales-o nu mi se pare cine știe ce. Stilul abordat, rock-ul ăsta agresiv, limba română, parcă nu văd… Părerea mea e că nu face mare brânză cu piesa asta. El ca artist îmi place, dar piesa asta nu”, spunea Mihai Trăistariu.

Comentarii
Adauga un comentariu