Cancan ultimă oră

Dan Negru îl duce pe actor în Dubai. Filmările de Crăciun cu Florin Piersic costă 6.400 de euro pe zi!

Publicat: 28 nov. 2021
Filmările de Crăciun cu Florin Piersic îl costă pe Dan Negru 6.400 de euro pe zi

O fi asociat numele lui Dan Negru cu celebrele Revelioane maraton pe care le duce de peste 20 de ani, dar omul de televiziune mai face și altceva. Poate la fel de important. Crăciunul cu Florin Piersic este emisiunea de suflet a lui Dan Negru, care a legat o strânsă prietenie cu actorul. Mai nou, ”Regele audiențelor” pregătește, de această dată, ceva special. Poate ieșit din comun: merge cu Florin Piersic în Dubai, unde va filma timp de aproape o săptămână! Ineditul vine acum, echipa de cameramani este din Emiratele Arabe.

Dan Negru face Crăciunul, de câțiva ani, cu renumitul actor Florin Piersic. O emisiune pe care mii de români o urmăresc chiar în Ajun, unde se delectează cu povestirile celui care a încântat generații, cunoscut în special pentru rolurile din filmele seria „Mărgelatu”.

De data aceasta, Dan Negru vrea ceva special. Va filma, alături de actorul care a împlinit 85 de ani, tocmai în Dubai.

”Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a spus Dan Negru.

Filmările de Crăciun cu Florin Piersic îl costă pe Dan Negru 6.400 de euro pe zi!

Cei doi vor filma într-o locație special amenajată, cu brad împodobit, cu Moș Crăciun, cu mult soare, însă, dar și cu un Florin Piersic în pantaloni scurți, povestind din peripețiile vieții sale.

Actorul are multe de spus, toate în premieră, spre exemplu, întâlnirea cu Picasso, vizitele în Africa de Sud și multe altele. Va prezenta, de asemenea, fotografii rare, pe care le-a ”păzit”, cu sfințenie, în albumele sale de o valoare inestimabilă.

Inedită va fi și echipa de filmare, compusă doar din cameramani din Emirate, dar și costul este piperat. Nu mai puțin de 6.400 de euro pe zi va plăti Antena  pentru cei care se vor ocupa de filmările din locația de vis amenajată special pentru emisiunea lui Dan Negru pe care o vrea, din nou, cu cel mai bun rating. Mai mult, pentru cel supranumit ”Regele audiențelor” este o nouă provocare: se va ”duela” cu celebrul film ”Singur acasă”, de pe care Antena 1, care va fi difuzat la aceeași oră.

Adauga un comentariu