Cancan ultimă oră

Dan Negru primește un salariu impresionant la Kanal D. Suma pe care urmează să o primească prezentatorul este colosală

Publicat: 27 ian. 2022
Dan Negru cu o cămașă neagră și o vestă albastră
Întotdeauna s-a speculat cu privire la salariile vedetelor de televiziune și nu o dată s-a zvonit că Dan Negru are un salariu cu multe zerouri

Mărturisea că, în ceea ce îl privește, televiziunea nu este despre bani, însă Dan Negru va primi, se pare, un salariu substanțial la Kanal D, televiziune cu care a semnat recent. Mai mult, prezentatorul ar beneficia și de niște bonusuri deloc de neglijat.

Întotdeauna s-a speculat cu privire la salariile vedetelor de televiziune și nu o dată s-a zvonit că Dan Negru are un salariu cu multe zerouri, evident departe de realitate, după cum mărturisea acesta. Iată însă că recent prezentatorul a semnat cu Kanal D și, se pare, a obținut ceea ce și-a dorit.

Dan Negru primește un salariu impresionant la Kanal D

Cu siguranță cea mai mare surpriză a începutului de an a fost plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la postul Kanal D. Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane. Cu toate acestea, după mai bine de două decenii, faimosul prezentator a luat decizia de a pleca la un post concurent. Post unde, se pare, ar fi primit un salariu impresionant în urma negocierilor.

Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie

Conform cancan.ro, Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie iar în primele zile ale noului an, semna deja contractul. Unul mai mare decât la Antena 1, dar bonusuri, pe care televiziunea le include în „pachet”.

Drept urmare, Dan Negru ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, iar pe lângă asta sunt incluse abonamente la SPA și la o clinică medicală, plus mașină.
De asemenea, lui Dan Negru i s-ar fi oferit o grilă variată de programe, urmând să aleagă curând ce emisiuni va prezenta la Kanal D. Regele Audiențelor, cum a mai fost supranumit, ca începe noul job la Kanal D la începutul lunii martie, mai notează sursa citată

Dan Negru, despre salariul de la Antena 1, înainte de a semna cu Kanal D

Deși s-a zvonit de-a lungul timpului că are un salariu cu multe zerouri, Dan Negru a mărturisit că, în ceea ce îl privește, televiziunea nu este despre bani. Prezentatorul a povestit că au fost ani buni în care salariul său nu a crescut, deși aducea postului Antena 1 audiențe-record.

„Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha, ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”, a dezvăluit Dan Negru pentru ciao.ro.

Omul de televiziune a subliniat însă că banii nu sunt motivația principală, cu atât mai mult cu cât salariul său nu a fost pe măsura rezultatelor, iar de-a lungul timpului a prezentat evenimente fără să ceară niciun ban.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu