Sport

Dan Petrescu, drum liber spre Al Nassr! Ce au anunțat arabii după seria dezastruoasă din campionat

Publicat: 29 dec. 2020
Plecat în vacanță la Dubai, Dan Petrescu și-ar putea amâna revenirea în România
Dan Petrescu

Plecat în vacanță la Dubai, Dan Petrescu și-ar putea amâna revenirea în România. Al Nassr l-a dat afară pe Rui Vitoria, iar fostul antrenor al celor de la CFR Cluj este așteptat la negocieri. Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj cu gândul la vacanță. Nu l-au impresionat nici ofertele polonezilor, nici cea de la Ludogoreț, nici interesul lui Celtic Glasgow.

„Îmi doresc o vacanță! Vreau să mă liniștesc”, spunea tehnicianul după eșecul din Cupa României, cu Poli Iași, care a dus la plecarea lui.

Epuizat după cele trei titluri aduse lui CFR Cluj, Dan Petrescu ar putea reveni în fotbal mai rapid decât și-a programat. Al Nassr l-a dat afară pe portughezul Rui Vitoria și anunță finalizarea negocierilor cu un alt tehnician. Acesta are promis un salariu în jurul sumei de 2 milioane de dolari.

Al Nassr are o situație dezastruoasă în Saudi League

Președintele Consiliului de Administrație al echipei Al Nassr a făcut publică despărțirea de antrenorul lusitan.

„Am reziliat contractul personalului tehnic condus de domnul Vitoria de comun acord. Antrenorul echipei de juniori, Aline Horvat, a fost numit temporar, manager la prima echipă. Urmărim crearea unui departament de măsurare a performanței tehnice, care include în componența sa un consilier tehnic saudit, un consilier tehnic străin, plus includerea lor în personalul tehnic”, a fost anunțul postat pe Twitter de președintele Consiliului de administrație al echipei Al Nassr.

Cu o singură victorie în ultimele șase meciuri, Al Nassr are o situație dezastruoasă în Saudi League. Echipa e clasată pe locul 15, penultimul, cu doar 8 puncte după 10 meciuri.

Adauga un comentariu