National

Dana Budeanu, despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la președinția României. „Este cel mai mare pericol”

Publicat: 26 mai 2022
Dana Budeanu candidatura Kovesi președinția României
Dana Budeanu consideră că Laura Codruța Kovesi reprezintă cel mai mare pericol la adresa României

Recent, Dana Budeanu a vorbit despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la președinția României, considerând că este cel mai mare pericol. Astfel, criticul de modă se declară împotriva ideii că șefa Parchetului European ar avea parte de o susținere însemnată la alegeri. Și chiar dacă mai sunt doi ani până atunci, Dana Budeanu este ferm convinsă că Dacian Cioloș nu va fi propunerea USR la prezidențiale.

Dana Budeanu este o prezență consacrată în spațiul media autohton, opiniile ei inspirând deopotrivă teamă și respect. Totodată, aceasta este foarte populară și datorită modului tranșant în care își exprimă ideile, într-o manieră amuzantă, apelând deseori la sarcasm.

Dana Budeanu, despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la președinția României

Recent, Dana Budeanu a lansat un atac virulent la adresa Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Criticul de modă o consideră pe Kovesi „singurul pericol” la adresa României. În interviul acordat lui Victor Ciutacu la emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, Dana Budeanu este de părere că în 2024 „ne vom putea pune singuri preşedintele”, dar a avertizat că există un „singur pericol”.

Domnul Soros (filantropul George Soros) are un plan pentru noi de peste 30 de ani. Cine va fi noul şef al României? Am putea fi şefii noştri după ce semnăm agenda. Cred că ne vom putea pune singuri preşedintele. (…) Cioloş n-o să fie preşedinte niciodată!

Cel mai mare pericol în România azi, după părerea mea, sper că trezeşte clasa politică, este doamna Kovesi! Sper că ăştia care sunt acum la conducerea ţării ştiu despre ce vorbim. USR nu trebuie să aibă nici 20-30%, poate să aibă 8%. Kovesi e singurul pericol!”, a declarat Dana Budeanu, la România TV.

În prezent şefă a Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este vehiculată ca unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din 2024, fiind susţinută de USR. De altfel, Uniunea Salvaţi România a mai lansat această candidatură în anul 2019.

Posibili candidați la prezidențialele din 2024

Și totuși, în unele cercuri din USR candidatura Laurei Codruța Kovesi nu este văzută cu ochi buni. Atsfel, mai există varianta ca această formaţiune politică să-l susţină pe Cătălin Drulă, preşedintele interimar al partidului, care ar putea deveni candidat la alegerile din 2024.

În schimb, din partea PNL, Nicolae Ciucă ar putea fi, cel mai probabil, candidatul din partea liberalilor la alegerile prezidenţiale. De asemenea, cei de la AUR l-au anunţat deja pe George Simion drept prezidențiabil. Nu în ultimul rând, Sorin Grindeanu l-a dat pe Mircea Geoană ca un posibil candidat din partea Partidului Social Democrat. Rămâne de văzut cine vor fi cei care se vor confrunta pentru câștigarea Cotroceniului.
Comentarii
 • Persoanele eligibile pentru Presedinte sunt Mircea Geoana si Premierul Ciuca. Poporul este cel care trebuie sa mearga la vot nu sa stea acasa si apoi sa comenteze.

 • S-a trezit si nebuna asta vorbind. Sa stea dracului pe tiktok acolo si sa manance cacat.
  Nu are pic de bun simt, o mahalagioaica nimic mai mult !
  Nu ii ajunge Codrutei Kovesi nici macar la negrul de sub unghia mica.
  Ce meserie are pana la urma descreierata asta ?

 • E rau ca fufa asta are trecere la o ramada de alte fufe – masculi sau femele! Si-o adauga si pe minunea de Sosoaca! Fufe care fac LEGEA!

 • Maimuta asta sa-si vada de boarfele ei (marele critic de moda) Am vazut cum vorbeste despre problemele medicale,problemele administrative,problemele juridice…
  Asta ne mai trebue;avem sef de galerie care vrea sa ajunga presedinte,mahalagioaica aia de Sosoaca care si ea vrea sa fie presedinte,acum ne mai trebue una care se ocupa de moda.

Adauga un comentariu