Cancan

Dana Budeanu pe Facebook: “Jos labele de pe oameni!”

Publicat: 01 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu pe Facebook Jos labele de pe oameni
Dana Budeanu atac furibund pe Facebook

Dana Budeanu este extrem de activa atât pe Facebook cât și pe Instagram. Celebra creatoare de modă, care a ajuns la o vârstă respectabilă, este foarte prinsă de viața politică și problemele actuale cu care se confruntă țara noastră.

Fosta soție a lui Radu Budeanu a atras atenția asupra unui lucru pe care l-a observat la o stație de metrou din Capitală.

Dana Budeanu atac furibund pe Facebook

Dana Budeanu a observat o situație alarmantă la o stație de metrou din București și a trecut la atac. Vedeta a reușit să strângă peste o mie cinci sute de like-uri la acea postare, semn că internauții i-au dat dreptate.

“Cică la Victoriei și la Aviatorilor e milițieni care hăituiesc oamenii de botniță la metrou! Eu ce să vă fac, mă? V-am spus că e pentru saraci? Jos labele de pe oameni!” a scris Dana Budeanu pe Facebook pe 27 august.

Contul de Facebook al creatoarei de modă este împânzit în ultima perioadă de tot felul de postări cu iz politic. Dana Budeanu a ajuns să se implice extrem de mult în problemele actuale, iar internauții care o urmăresc pe celebra rețea de socializare sunt în totalitate de acord cu aceasta, daca este să ne luăm după numărul de like-uri.

În ultima postare de pe pagina sa, vedeta a share-uit un aritcol unde este precizat faptul că Raed Arafat provoacă panică națională și promite că o să îi dedice o ediție a emisiunii sale “Verdict politic”.

Totul a pornit de la declarația făcută de șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Depinde valul patru ce impact va avea pe sistemul sanitar. Noi avem 5 milioane de persoane vaccinate, asta înseamnă că aceste persoane, chiar dacă unii dintre ei se vor infecta, nu ajung în Terapie Intensivă, adică a fi apăraţi în a ajunge într-o stare critică. Vaccinul chiar dacă poate să scadă în eficienţa de la 90 şi ceva la sută la 70 şi ceva la sută, după o perioadă de timp, totuşi prevenirea de a ajunge într-o stare gravă este clară şi este validă. Dar rămân cei nevaccinaţi şi rămân copiii care, parte dintre ei, nici nu pot fi vaccinaţi. Varianta Delta are un efect mult mai mare asupra copiilor, este posibil să ne trezim cu mai mulţi copii infectaţi şi o parte din ei să ajungă spitalizaţi sau chiar în Terapie Intensivă”, a declarat Raed Arafat, la B1 Tv, vineri seara.

Dana Budeanu sare la gâtul Ministerului Sănătății

O alta postare distribuită de Dana Budeanu pe Facebook este cea în care Ministerul Sănătății anunță aprobarea vaccinării la domicile și în ambulatoriile de specialitate.

”S-a dat drumul la pix! Deci calmă toată lumea, ok? Calm!

PS: Când am zis eu, în martie, n-au vrut! Să fim și noi ca UK… Să fim și noi cu șefii la lume… Păi cum să fim cu Cîțu la masă cu șefii la lume?”, a scris Dana Budeanu.

Mircea Badea a reacționat și el la postarea Danei Budeanu de pe Facebook și a comentat în stilul lui ironic.

”Doamna Budeanu n-ar putea să-și urmeze propriile apeluri la calm? Pare foarte anxioasă!”.

Acesta a primit mai multe mesaje în care i s-a reproșat faptul că s-a luat de creatoarea de modă, însă prezentatorul a precizat că nu are nimic cu Dana Budeanu și că nici nu au aceeași gândire.

Adauga un comentariu