Cancan

Dana Chera, fostă Grecu, revine cu un talk show pe micile ecrane. Ea va avea și o emisiune de weekend

Publicat: 14 ian. 2022
Dana Chera Grecu talk show
Fosta prezentatoare Dana Grecu revine cu un talk show și o emisiune de weekend la Etno TV

Cunoscuta prezentatoare Dana Chera, fostă Grecu, revine cu un talk show după ce a dispărut de mai bine de trei ani de pe micile ecrane. În tot acest timp în care a lipsit de pe „sticlă”, prezentatoarea a făcut câteva schimbări importante în viața ei. Astfel, după ce s-a dedicat familiei și a născut un copil, Dana Grecu dorește să o ia de la capăt în televiziune.

Anul 2022 aduce o revenire spectaculoasă în televiziune. Este vorba despre Dana Chera, fostă Grecu, cunoscuta prezentatoare care a activat până în 2018 la postul de știri Antena 3. Ei bine, aceasta va apărea din nou pe sticlă. În urmă cu mai bine de trei ani, Dana Grecu a luat o pauză binemeritată, timp în care a născut un copil. Acum, ea va reveni cu forțe proaspete și cu două emisiuni – una de seară și una de weekend.

Dana Chera, fostă Grecu, talk show de seară și emisiune de weekend

Dana Chera, fostă Grecu, revine la TV cât de curând și va avea două emisiuni la postul de televiziune Etno TV. Și dacă optica generală era că acest post tv era pe nișă cultural-artistică, Etno TV va deveni un post generalist cu o componentă informativă. Iar Dana Chera va avea două emisiuni, una în timpul săptămânii, seara, și una de weekend.

Fosta prezentatoare de la Antena 3 a recunoscut că a rămas ușor uimită prima oară când a fost chemată la discuții. Cu toate acestea, ea a fost deschisă să afle mai multe informații înainte de a lua o decizie.

„Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis – stai jos, că vreau să-ţi spun ceva. Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic”, spune Dana Chera.

Dana Grecu a mai explicat cât de nerăbdătoare este să cunoască publicul Etno TV, despre care crede că este un public relaxat, care are nevoie de informare echilibrată. Ea a ținut să precizeze că acest nou început este ca o revoluție sufletească pentru ea.

„Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este «alergat» de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor. Un public care are nevoie de informaţie echilibrată, corectă”, a spus Dana Chera, fostă Grecu.

Dana Chera (Grecu) a actival și la Medika TV

Pentru o perioadă, Dana Chera, fostă Grecu, a avut un talk show la postul de nișă Medika TV . Emisiunea pe care o avea prezentatoarea era tot seara și se numea Medika Special. Cele mai multe subiecte dezbătute în emisiunea ei aveau legătură cu situația generată de pandemie în România. La noul ei loc de muncă, la Etno TV, Dana Grecu va fi la pupitrul unui talk show de seară, dar va avea și o emisiune de weekend.

„Talk show-ul va fi unul social, politic, de prime-time. Va fi difuzat între orele 20.00 şi 22.00, de două ori pe săptămână. Celălalt program este un proiect de suflet. O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte”, a mai declarat Dana Chera (Grecu).
Comentarii
Adauga un comentariu