Cancan

Dana Rogoz, certată grav de o internaută, pentru o poză pe Instagram. De la ce a pornit totul

Publicat: 07 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dana Rogoz este o îndrăgită actriță și bloggeriță din mediul online românesc, ea fiind foarte activă și pe Instagram sau Facebook. Astfel, fosta Abramburica nu se sfiește să publice mereu activitățile pe care le are cu familia sa ori poze din vacanță. Numai că ultima postare a vedetei a stârnit o reacție dură din partea unei internaute care a pus-o la zid pe vedetă.

Dana Rogoz și-a început activitatea de la o vârstă fragedă, astfel că de la trei ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. Apoi a fost descoperită de Cristi Rotaru, cel care a adus-o la TVR. Astfel, ea a debutat pe când avea doar patru ani, odată cu primul ei turneu. Cinci ani mai târziu o regăsim în rolul Abramburicăi, din serialul TV Abracadabra, rol care a fost o adevărată rampă de lansare. Acum, la doar 35 de ani, ea este o consacrată actriță de film și televiziune, designer, personalitate publică dar și prezentatoare de televiziune.

Dana Rogoz, certată pentru o poză de pe Instagram

De curând, actrița a publicat o imagine din vacanță în care apare alături de familia sa. Dana a mers cu soțul, Radu Dragomir, și copiii în vacanță la Acropole, în Atena. Astfel, ea a postat pe contul de Instagram o imagine cu familia sa în formulă completă, iar fotografia a reușit să strângă 20.000 de aprecieri.

„84/365 Am fost la Acropole! Am ales să mergem cu câteva ore înainte de închidere, ca să fie căldura mai suportabilă. Bine, prinsesem şi o pată de nori pe cer când ne-am decis să îl vizităm, dar până am ajuns sus, norii au dispărut complet. Oricum, nu ai cum să ratezi Acropole dacă ajungi în Atena. E impresionant. Şi un detaliu care m-a suprins foarte plăcut, pentru familiile cu copii mici: nu poţi urca cu căruciorul, aşa că trebui să îl laşi la intrare. În schimb, ei îţi pun la dispoziţie gratuit diverse sisteme de purtare cu care să faci turul, în funcţie de vârstă şi greutatea copilului. A fost unul dintre cele mai frumoase momente ale întregii vacanțe”, a fost mesajul Danei Rogoz la descrierea fotografiei.

Imediat ce vedeta a publicat fotografia, o internaută a tras-o la răspundere pe Dana Rogoz, spunându-i că alegerea făcută în privința hamului de bebeluș nu este una potrivită.

„Nu îți recomand un astfel de sistem, nu este ergonomic. Nu cred că ai un sistem Manduca și folosești prostia aia din poză. Super tare, dar te rog informează-te despre sistemele ergonomice de purtare”, a fost mesajul publicat de persoana respectivă.

Dana Rogoz i-a dat replica internautei

Dana Rogoz nu a stat mult pe gânduri și i-a răspuns internautei. Vedetă a fost diplomată și i-a explicat femeii care este motivul alegerii pe care a făcut-o. Dana i-a spus internautei că motivul confuziei ei este faptul că nu o urmărește.

„Nu cred că mă urmărești și nu cred că ai citit descrierea fotografiei până la capăt. Ăsta a fost un sistem pe care ni l-au pus la dispoziție la Acropole, unde nu ai voie cu căruciorul. Nu înțeleg ce nu înțelegi. Am Manduca XT – cu care o poartă Radu – și un Artipoppe cu care o port eu. Mie mi se pare mai uşor să îmi pun singură Artipoppe-ul ca idee, față de Manduca. În schimb, ea nu a fost niciodată vreo mare fană a purtatului, preferând căruciorul. De aceea în această scurtă vacanţă nu am luat cu noi niciun sistem. Altceva mai vrei să ştii?”, a fost mesajul Danei Rogoz.

Soțul Danei Rogoz este la al doilea mariaj

Regizorul Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, a mai avut o relaţie înainte de a se căsători cu Abramburica. Primul mariaj al acestuia a fost cu actriţa Ozana Oancea, cu care are și un copil, pe nume Barbu. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 10 ani, iar după despărțire fosta soție l-a acuzat pe acesta că a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără. Ba chiar, Ozana ar fi numit-o atunci pe Dana – extraopțiune.

„E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului”, spunea în urmă cu ceva timp Ozana Oancea.

În altă ordine de idei, Dana Rogoz are o carieră de invidiat iar faptul că mai este certată pe Instagram din când în când nu pare să o deranjeze.

Adauga un comentariu