Actualitate

Dana, soția lui Iosif Rotariu, a pierdut lupta cu cancerul. Ultimele ei cuvinte au fost de iubire pentru copiii ei

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana soția lui Iosif Rotariu a pierdut lupta cu cancerul. Ultimele ei cuvinte au fost de iubire pentru copiii ei
Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, a murit la vârsta de 60 de ani, răpusă de cancer

Dana, soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, a pierdut lupta cu cancerul, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. Mamă devotată și soție iubitoare, femeia s-a luptat cu nemiloasa maladie până în ultimele clipe. Dana Rotariu și-a simțit sfârșitul aproape și a dorit să-și ia rămas bun de la toți cei dragi înainte de a părăsi această lume.

Viața e de multe ori nedreaptă. În timpul în care majoritatea foștilor fotbaliști ai naționalei își luau adio cu tam-tam de la suporteri, în meciul Generației de Aur contra stelelor lumii, un altul se culca lângă soția sa și o găsea fără suflare când se trezea. Iosif Rotariu și-a pierdut partenera de viață duminică, în jurul orei 5.00 dimineața, după o grea suferință a întregii familii.

Dana, soția lui Iosif Rotariu, a pierdut lupta cu cancerul

Dana Rotariu s-a stins din viață după o luptă îndelungată cu cancerul. Familia Rotariu este devastată de pierderea unei mame și soții iubitoare, iar povestea lor este una plină de sacrificii și curaj. Diagnosticată cu cancer la colon, Dana Rotariu a încercat să învingă boala prin intermediul tratamentelor agresive, cum ar fi chimioterapia.

Cu toate eforturile depuse, celulele canceroase s-au răspândit la plămâni, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. Familia a fost alături de ea în aceste momente grele, sprijinind-o și încercând să îi ofere tot ce era omenește posibil.

Dana Rotariu fusese operată la finalul anului trecut, într-un spital în Turcia, unde i-au fost extirpate două tumori la colon. Cu toate acestea, boala i-a recidivat, astfel că i s-a activat încă o tumoră la plămâni.

În ultimele zile de viață, Dana Rotariu a încercat să își ia rămas bun de la cei dragi, simțindu-și sfârșitul apropiat. Cu doar câteva ore înainte de a pleca din această lume, ultimele ei cuvinte au fost de grijă și iubire pentru copiii ei. Iosif Rotariu a fost alături de ea până în ultima clipă, fiind martor la suferința și curajul unei femei puternice și devotate familiei sale.

Boala a evoluat rapid

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a spus Iosif Rotariu.

Fostul mare internațional declara la începutul lunii mai faptul că starea de sănătate a soției sale era extrem de gravă. Medicii i-au spus atunci faptul că nu mai avea multe zile de trăit.

„Soția este foarte rău. Acum este sub un puternic tratament medicamentos și este din ce în ce mai rău. Vedem cât o să mai fie, cât o să mai trăiască. Medicii mi-au zis că nu mai are multe zile de trăit.

A ajuns acum să cântărească 35 de kilograme. Lucurile merg din rău în mai rău. Are cancer în metastază și boala avansează foarte rapid. De Paște, am stat cu ea prin spitale, este rău. Nu mai are multe zile de trăit”, spunea Iosif Rotariu.

Dana Rotariu va rămâne în amintirea celor dragi ca o mamă eroină și o soție iubitoare, care și-a dedicat viața luptei împotriva bolii pentru a-și proteja familia. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Adauga un comentariu