Cancan

Dani Mocanu risca să facă pușcărie. Ce probleme legale a avut manelistul

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Mocanu risca să facă pușcărie. Ce probleme legale a avut manelistul
Dani Mocanu a avut numeroase probleme cu legea

A făcut Dani Mocanu pușcărie? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele multora. De-a lungul carierei, manelistul tatuat a avut probleme cu legea. Astfel, a fost acuzat că instigă la ură împotriva femeii, maltratează animale și este proxenet.

Recent, Dani Mocanu a vorbit despre problemele sale legale. Astfel, artistul a spus adevărul despre dosarele penale pe care le-a avut. Chiar și astăzi, Mocanu se consideră nevinovat și îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a fost mereu alături.

Dani Mocanu, 6 luni de pușcărie

La finalul anului trecut, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare. Artistul a fost acuzat că incită la ură împotriva femeilor prin melodiile sale. După lansarea unui clip controversat, poliția s-a autosesizat și a demarat o anchetă. Pe lângă această condamnare, instanța l-a obligat să predea statului banii câștigați de pe YouTube. Vorbim de sume care ajung la 34.000 de dolari.

Deși procurorul i-a cerut să șteargă videoclipul de pe internet, Dani Mocanu a refuzat. Cu toate acestea, în descrierea videoclipului a adăugat mențiunea că piesa este un pamftel și trebuie tratat ca atare. La scurt timp de la aflarea verdictului, manelistul și-a spus opinia despre acest subiect.

“6 luni de închisoare pentru o melodie … dar de ce eu din atâția artiști ??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul 😀 țineți-vă bine … cu Dumnezeu nu e de joacă 😎”este mesajul postat pe rețelele de socializare

Cazul leului rănit

Într-un videoclip lansat anul trecut, Dani Mocanu ține în zgardă un leu plin de răni. Publicul a fost indignat și a anunțat Poliția. Pe atunci, manelistul a susținut că rănile sunt doar un machiaj pentru a face leul să pară mai dur. Recent, într-un interviu, adevărul a ieșit la iveală.

“ Regret că am realizat videoclipul ăsta pentru că a avut de suferit leul. Defapt, era mușcat de tatăl lui. Trăia cu familia și a fost puțin tăvălit de tatăl lui. Nu mi-am dat seama că dacă i se vede rana pe picior se ajunge la… ce s-a ajuns. Au venit autoritățile, l-au luat, l-au închis într-un beci și au zis că au realizat cine știe ce. Mai rău l-au chinuit ei decât l-am chinuit eu. Eu nu l-am chinuit.” Își amintește Dani Mocanu

Artistul a mai fost acuzat de proxenetism

În 2017, DIICOT i-a adus lui Dani Mocanu mai multe acuzații grave: constituirea unui grup infracțional, proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani. Nici până în momentul de față, dosarul nu a fost soluționat. Când a fost arestat, manelistul a stat în arest 24 de ore.

Deși pentru unii poate părea puțin, această experiență a fost una foarte urâtă pentru Mocanu. În arest, a fost închis cu fratele său mai mare care nu cunoștea pe nimeni din presupusul grup infracțional.

“Eu mai știam pe vreunul dintre ei că le-am mai cântat, ne-am mai văzut de câteva ori… Dar el nu cunoștea pe nimeni” a mărturisit vedeta cu o poveste de viață impresionantă

Doar Dani Mocanu și fratele lui au fost eliberați după 24 de ore. În dosarul de proxenetism, artistul a mai fost acuzat că fetele care apăreau în videoclipurile lui erau, mai apoi, exploatate sexual. În fața instanței, Dani Mocanu s-a apărat dovedind că a câștigat sume mari de bani pe cale legală, din muzica lui. Prin urmare, nu avea nici un sens să își complice viața cu tot felul de afaceri murdare.

Așadar, Dani Mocanu a scăpat de pușcărie de fiecare dată și îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ajutorul.

Adauga un comentariu