Cancan

Dani Oțil, înlocuit de Cuza la matinalul de la Antena 1. Ce a spus Gabriela Prisăcariu despre problemele din familia lor

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil înlocuit de Cuza la matinalul de la Antena 1. Ce a spus Gabriela Prisăcariu despre problemele din familia lor
De câteva zile, Dani Oțil își ajută soția cu îngrijirea copilului lor, care este bolnav

De două zile, Dani Oțil nu a mai apărut alături de Răzvan Simion la matinalul de la Antena 1, fiind înlocuit de Cuza, care se ocupa de emisiunile din weekend. Și pentru a satisface curiozitatea fanilor, Gabriela Prisăcariu a motivat absența soțului ei de pe micul ecran. Din spusele soției lui Dani Oțil, aceștia se confruntă cu anumite probleme de sănătate în familie, mai precis fiind vorba de Luca Tiago.

Val de nedumerire printre fanii lui Dani Oțil după ce „matinalul” nu a mai fost văzut în emisiunea de dimineață de la Antena 1. Cum alături de Răzvan Simion apare de două zile Cuza de la Noaptea Târziu, lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu soțul Gabrielei Prisăcariu. Ei bine, explicația a venit chiar din partea blondinei care a motivat absența soțului de la emisiune, precizând că au anumite probleme de sănătate în familie.

Dani Oțil, înlocuit de Cuza la matinal

Zilele de marți și miercuri au venit cu schimbări pentru matinalii de la Antena 1. Telespectatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” au avut parte de o surprinză, deoarece unul dintre prezentatori lipsea de pe micul ecran. Și cum prezentatorul mai scund nu a mai apărut în emisiunea matinală de la Antena 1, soția acestuia a motivat lipsa soțului de la TV.

Se pare că vedeta de la Antena 1 nu s-a mai aflat în platoul emisiunii pentru că a intervenit o problemă de familie. Colegii săi nu au făcut precizări în legătura cu lipsa vedetei, iar cea care a făcut lumină în acest caz a fost Gabriela Prisăcariu. Soția matinalului le-a mărturisit celor din mediul online că Dani Oțil lipsește de la emisiune pentru că Luca Tiago este răcit.

În această situație, Locul lui Dani a fost luat, pentru moment, de Cuza, cel care se află la „cârma” ediției de weekend. Totodată, bunul său prieten Răzvan Simion s-a ocupat de rubricile ce erau „pe numele” partenerului său. Și amintim aici cea de jocuri, în care invitații iau parte la diverse activități.

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu nu mânca și nu lua în greutate

Starea de sănătate a micuțului l-a făcut pe moderatorul de la Antena 1 să rămână acasă pentru a petrece mai mult timp cu el, dar și pentru a nu da gripa mai departe și colegilor săi de emisiune. Nu este prima dată când micuțul Luca se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, bebelușul a fost foarte agitat și a avut mai multe episoade în care a vărsat tot laptele cu care era hrănit. Pe lângă asta, băiatul nici nu lua în greutate, motiv pentru care Dani și Gabriela au apelat la ajutorul specialiștilor.

„Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, am început să-i dau și formulă, în completare. Suntem la a treia formulă. De două zile mănâncă băiatul meu. Nu l-am văzut de când s-a născut el să mănânce așa. Cred că și asta l-a calmat. Mă gândesc că îi era foame, pentru că nu mânca. Și când mânca, vomita. De două zile mănâncă din 3 în 3 ore. E mai liniștit, mă gândesc că de asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală. Bineînțeles că nu am început să-i dau eu formulă de capul meu. Totul a fost doar la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat. Adică, nu e așa o chestie ușoară”, a povestit proaspăta mămică.

Contactat de mass-media, Dani Oțil a spus care este starea de sănătate a celui mic și a precizat că nu există suspiciune de COVID-19 în familie. Astfel, el a spus că nu putea să-și lase soția să se ocupe singură de cel mic. În altă ordine de idei, Dani Oțil a fost înlocuit de fostul iubit al Ramonei Olaru la matinal, până își va rezolva problemele de familie.

Adauga un comentariu