Cancan ultimă oră

Daniel Buzdugan a fost internat de urgență

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Buzdugan a fost internat de urgență

Daniel Buzdugan are probleme de sănătate

Omul de radio a fost diagnosticat cu pneumonie. Daniel Buzdugan a avut nevoie de o pauză de pe rețelele de socializare. Omul de radio a fost diagnosticat cu pneumonie, motiv pentru care și-a anunțat fanii ca va lipsi câteva zile din mediul virtual.

„O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruși. Nașpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopți nedormite. Iar voi să vă bucurați că sunteți bine, jur că trebuie să vă bucurați. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain și mai vorbim”, a scris Buzdugan pe Facebook.

Daniel Buzdugan a avut parte de o aniversare cu peripeții. După ce a împlinit 45 de ani, a constatat că și-a pierdut buletinul de identitate într-un weekend petrecut la Cluj. La scurt timp, a aflat de la Mihai Morar și Emma că în mai puțin de patru ore trebuie să zboare cu avionul spre Roma.

„23 septembrie părea a fi o banală zi de naștere, din viața mea. Am plecat către radio dimineața la prima oră fără a știu absolut nimic despre marea surpriză, pe care mi-o pregătiseră colegii mei: un bilet dus întors în aceeași zi la Roma… doar că nu mai aveam buletinul, mi-l pierdusem în weekend la Cluj”, a explicat Daniel Buzdugan.

„Cu ajutorul unor oameni sufletiști am reușit să îmi fac buletin nou într-o oră și să prind zborul de 12.50. În aeroportul Fiumicino – l-am cunoscut pe Eugen, care aștepta pe cineva, m-a salutat și a spus că mă poate duce cu mașina lui până în centrul Romei. Aflând pe drum că este ziua mea și povestindu-i toată istoria venirii mele la Roma a zis că nu se poate să nu vorbească cu prietenii lui italieni, care dețineau un aerodrom și să-mi aranjeze o plimbare cu elicopterul deasupra Romei. Așa am avut parte să-l întâlnesc pe Claudio actor, pilot, care a jucat și în James Bond. Vreau să mulțumesc din inimă tuturor pentru una din cele mai spectaculoase zile din viața mea”, a mai povestit Daniel Buzdugan.

Adauga un comentariu