Cancan

Daniela Crudu, în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Cum arată vedeta după noua operație estetică

Publicat: 08 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Crudu în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Cum arată vedeta după noua operație estetică
Daniela Crudu își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare.

Una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, Daniela Crudu, s-a afișat din nou în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Focoasa brunetă nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Recent, aceasta a făcut furori în mediul online cu fotografii provocatoare. În ultima perioadă, Daniela Crudu a trecut prin transformări fizice spectaculoase și își surprinde fanii cu înfățișarea sa. Iată cum arată vedeta după noua operație estetică.

Daniela Crudu face furori în ipostaze nud

Celebra Daniela Crudu a pus pe jar inimile bărbaților și s-a fotografiat în ipostaze extrem de provocatoare. Focoasa brunetă și-a lăsat la vedere formele voluptoase, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Dezinvoltă, aceasta a făcut furori de nenumărate ori cu pictorialele incendiare în revistele pentru bărbați sau cu fotografii sexy în mediul online.

La vârsta de 32 de ani, Daniela Crudu se bucură din plin de viață și de celebritate. Cu toate că a fost criticată de mai multe ori pentru aparițiile îndrăznețe, vedeta nu ezită să își surprindă fanii și să își facă toate poftele. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și postează fotografii din vacanțele exotice.

Fosta asistentă tv a făcut furori și pe vremea când a pozat goală în revista Playboy. Nu de puține ori Daniela Crudu a fost protagonista unor scandaluri în showbiz-ul autohton, iar relațiile de dragoste tumultoase cu bărbați celebri din România i-au adus și mai multă celebritate.

Vedeta continuă să pună pe jar publicul masculin cu fotografii incendiare. Printre vedetele care au pozat nud se află și Vica Blochina. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze extrem de sexy. Și celebra Iuliana Luciu a uimit recent cu câteva fotografii în care apare goală.

Ce spune vedeta despre operațiile estetice pe care le are

Daniela Crudu a recunoscut că a apelat de mai multe ori la ajutorul esteticienilor pentru a avea fizicul mult dorit. Focoasa brunetă a investit sume impresionante pentru intervențiile pe care și le-a făcut și are de gând să mai recurgă pe viitor la alte operații. Recent, vedeta și-a surprins fanii cu noua înfățișare.

Aceasta și-a schimbat forma buzelor și și-a făcut o nouă intervenție. Se pare că noua înfățișare i-a surprins plăcut pe fanii vedetei, care au apreciat-o pentru cum arată. Daniela Crudu a postat pe rețelele de socializare fotografii cu noul look, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Bruneta a primit doar cuvinte de laudă și a făcut furori cu fizicul său de invidiat.

Celebra asistentă tv a vorbit despre operațiile estetice pe care le are și a dezvăluit de ce nu poate renunța la ele cu toate că investește sume mari pentru a avea înfățișarea dorită.

,,Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. (…) Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A… şi că am pus faţetele. Faţetele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele. (…) Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne, pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac.”, a declarat bruneta.

Daniela Crudu își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele voluptoase ori de câte ori are ocazia. Recent, vedeta și-a făcut o altă operație estetică și a primit aprecieri în mediul online pentru noua înfățișare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu