Prima pagină » Cultural » David Pușcaș nu a suportat tratamentul dur pentru boala de care suferă.  „Vreau să fiu bine”

David Pușcaș nu a suportat tratamentul dur pentru boala de care suferă.  „Vreau să fiu bine”

22 apr. 2024, 12:33,
BZI.ro, în Cultural

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, nu a suportat tratamentul dur pentru boala de care suferă. Diagnosticul primit din partea medicilor a fost unul dur, iar grijile s-au acumulat pentru acesta.

Luminița Anghel l-a adoptat pe David Pușcaș când acesta avea doar doi ani. Cu timpul, relația lor s-a deteriorat, ajungând să se destrame complet atunci când David a crescut și a început să aducă reproșuri artistei în diverse emisiuni televizate. După mulți ani de la acele evenimente, fiul adoptiv al cântăreței a revenit în atenția fanilor, povestind despre momentele dificile prin care a trecut de când a ieșit din lumina reflectoarelor.

David Pușcaș nu a suportat tratamentul dur pentru boala de care suferă

Din cauza traumelor suferite în viață, David a dezvoltat o boală mintală gravă. Diagnosticat cu tulburare borderline, el se confruntă cu schimbări bruște și intense ale dispoziției, precum și cu instabilitate și impulsivitate în relațiile interpersonale.

Fiul Luminiței Anghel a urmat o cură de tratament pentru o vreme, dar a renunțat din cauza multitudinii de medicamente prescrise. Cu toate acestea, el a declarat că a reușit să se simtă mai bine în cele din urmă datorită sprijinului constant al celor dragi.

„Eu am aflat pe parcurs că am Borderline și asta venea din problemele din trecut, din familie. M-a ajutat Sara, pe care o știți, am cântat cu ea, mi-a atras atenția și se implora de mine să mă uit la filmulețe pe Youtube și să mă documentez despre această afecțiune psihică. Am luat tratament, recunosc că nu am putut să-l duc, pentru că era o pungă de pastile care mă tranchilizau.

M-am dus la muncă, pentru că eu în perioada aia nu lucram și o luasem razna efectiv, nu știam unde să mă duc, nu știam ce vreau să fac, eram jos rău în perioada aia, consumam… Am avut noroc că nu am fost lăsat niciodată, am avut oameni în spatele meu, am avut îngerii mei”, a mărturisit David Pușcaș, în cadrul unei emisiuni televizate.

David Pușcaș vrea să se împace cu Luminița Anghel

Deși a traversat perioade dificile în ultimii ani, David a afirmat că nu a apelat niciodată la sprijinul Luminiței Anghel. El a mărturisit că relația cu mama sa adoptivă s-a încheiat cu aproximativ nouă ani în urmă, dar a continuat să o numească „mamă”, demonstrând că artista are un loc special în sufletul său.

„Eu nu i-am cerut niciodată mamei bani, niciodată nu i-am cerut ajutorul când eram în momente critice.

Știam oricum că nu o să mă ajute. Simți când ai părinți care nu îți sunt alături. Ne-am exclus reciproc. Îi zic mamă, pentru că am realizat o chestie și este revoluționar, credeți-mă. În momentul în care te desparți de cineva, tu nu poți să anulezi persoana aia, mai ales când vine vorba de părinți. E parte din mine mama, îmi văd defectele în ea, îmi văd și calitățile. Nu pot să o anulez pe ea, pentru că mă anulez pe mine, nu pot să nu o iubesc pe ea, pentru că automat nu mă iubesc pe mine.

Trebuie să accept și să merg mai departe”, a mai declarat fiul adoptiv al Luminiței Anghel.

„Eu cred că dacă o să reușeșc în viața asta și o să am o carieră mișto și o să fiu sus, da (n.r – se vor împăca). Doar din cauza asta. Automat eu o să-i zic: Mama, am reușit, sunt bine, te iubesc. Asta e condiția mea, o să am tupeu să-i scriu în momentul în care o să am bani, să-i zic: Hai mamă la restaurant să râdem și să depănăm amintiri, să-mi spui tot ce ai pe suflet. Vreau să fiu bine profesional”, a recunoscut David Pușcaș.

În ceea ce privește ceea ce ar însemna posibilitatea de reconciliere între mamă și fiu, David Pușcaș și-a exprimat dorința a se reîntâlni cu Luminița Anghel și de a restabili legătura cu ea. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel dorește să-și construiască mai întâi o carieră și să-și găsească echilibrul, apoi să o caute și să clarifice neînțelegerile dintre ei.

David Pușcaș a mai menționat faptul că nu a suportat tratamentul dur pentru boala de care suferă și asta i-a dat multe bătăi de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *