Prima pagină » Cancan » David Pușcas vrea să intre în showbiz după ce s-a vindecat de depresie. Legătura neștiută cu Cristina Ciobănașu

David Pușcas vrea să intre în showbiz după ce s-a vindecat de depresie. Legătura neștiută cu Cristina Ciobănașu

18 apr. 2024, 11:55,
în Cancan

David Pușcas, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, vrea să-și încerce norocul în showbiz după ce s-a vindecat de depresie. Tânărul își dorește să renască ca pasărea Phoenix și chiar ar vrea să devină actor. Mai mult, David Pușcaș spune că a fost coleg cu Cristina Ciobănașu și speră să primească și el o șansă din partea Ruxandrei Ion.

David Pușcaș a trecut printr-o perioadă dificilă din viață, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să își rezolve problemele de sănătate departe de camerele de filmat. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a căzut pradă depresiei, dar acum este pregătit să înceapă o nouă etapă.

David Pușcas vrea să intre în showbiz după ce s-a vindecat de depresie

David Pușcaș speră să aibă o soartă asemănătoare cu cea a Cristinei Ciobănașu, cu care a și fost în clasă în timpul școlii. Mai mult, fiul adoptiv al Luminiței Anghel susține că se cunoaște cu majoritatea celor care erau în La La Band.

Pentru visul lui, se bazează pe ajutorul Ruxandrei Ion ca să se facă remarcat și pentru a avea un start promițător în această industrie. De această dată este pregătit să facă toate demersurile necesare pentru a-și construi o carieră ca actor.

„Eu cu Cristina Ciobănașu am fost în clasă, îmi place mult de ea, este copilăria mea. Eu am fost cu majoritatea actorilor din La La Band în liceu, mă cunosc cu ei. Îmi aduc aminte acea perioadă și mereu mi-am dorit să joc și eu într-un serial.

O admir mult pe doamna Ruxandra și dacă aș fi sub aripa ei, lucrurile s-ar schimba mult în bine”, a spus David Pușcaș.

David Pușcaș precizează că norocul a trecut pe lângă el în momentul în care nu a primit susținere din partea mamei sale. De-a lungul timpului, acestea a avut mai multe șanse de a-și demonstra talentul și abilitățile, însă de fiecare dată s-a simțit demoralizat de propria mamă, Luminița Anghel.

Speră să i se schimbe viața

David Pușcaș crede că în viitorul apropiat soarta i se va schimba radical și că va putea intra în televiziune. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a trăit o perioadă nu prea fericită din viața lui, s-a retras și a ales să își trăiască problemele de sănătate departe de ochii lumii. Tânărul a căzut pradă depresiei și a bolii numite bordeline, afecțiunea care este caracterizată ca fiind o instabilitate și tulburare pregnantă a comportamentului și a relațiilor interumane

Cu toate acestea, el spune că a trecut peste probleme și de acum este pregătit să înceapă o nouă viață și chiar să ajungă pe micile ecrane. Este hotărât să înceapă o carieră în televiziune și să își îndeplinească cele mai mari visuri pe care le-a avut în gând de când se afla sub aripa mamei sale adoptive.

În vremea adolescenței, David Pușcaș obișnuia să fie un copil problemă pentru Luminița Anghel. Acum, însă, ajuns la vârsta de 30 de ani, lucrurile s-au schimbat radical. Este pe deplin pregătit să își îndeplinească visul de a deveni actor, iar în acest sens își dorește să apeleze la ajutorul celebrei producătoare Ruxandra Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`