Stiri

De ce a plans Irina Rimes in direct la Vocea Romaniei. Putine persoane stiu prin ce divort dureros a trecut artista

Publicat: 17 dec. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce a plans Irina Rimes in direct la Vocea Romaniei. Putine persoane stiu prin ce divort dureros a trecut artista
14

Irina Rimes in lacrimi la Vocea Romaniei! In timp ce Tudor Chirila a cantat impreuna cu concurenta sa una dintre cele mai induiosatoare melodii ale sale, ”Nu am chef azi”, Irina Rimes a fost vazuta cu lacrimile siroind pe obraji. Nu se cunosc multe lucruri despre frumoasa cantareata de peste Prut, ajunsa jurata la Vocea Romaniei, dar un lucru este clar: este un om deosebit de sensibil.

Desi este foarte tanara, Irina a trecut printr-un divort dureros, cu peripetii. Iar pana la 27 de ani a trait mai intens decat traiesc altii intr-o viata. Melodiile ei foarte emotionante sunt inspirate din viata sa tumultoasa si din cauza faptului ca a suferit enorm de pe urma celui cu care se casatorise.

Talentata cantareata de peste Prut a fost casatorita, insa, mariajul cu Andi Banica nu a durat prea mult. Motivul care a dus la separarea celor doi este unul extrem de dureros. Artista a tinut mult timp secreta casatoria , dar si divortul.

Potrivit cancan.ro, sotul Irinei a pendulat mereu intre ea si o alta femeie, o contabila rusoaica. Barbatul a lasat-o insarcinata pe acea femeie, a parasit-o fiindca nu voia copilul, apoi s-a intors la Irina. La scurt timp dupa acest moment, amanta a fost implicata intr-un accident si a pierdut sarcina. Dupa ce a aflat de incident, Andi Banica a decis sa reia relatia, provocand si divortul de Irina Rimes, care nu a mai suportat situatia. Povestea dintre fostului sot al Irinei Rimes cu Nica a fost umbrita din nou de probleme. Toate astea dupa ce ea a ramas insarcinata pentru a doua oara: de data asta cu gemeni. Andi Banica a decis sa o paraseasca din nou pe femeie, a mai scris cancan.ro.

Adauga un comentariu