Cultural

De ce Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică. Artistul a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare

Publicat: 24 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică. Artistul a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare
Laurențiu Cazan are o carieră de succes în muzică, însă de ceva vreme a decis să nu mai apară în lumina reflectoarelor.

Puțini sunt cei care știu de ce Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică. Faimosul compozitor și solist vocal apare tot mai rar în lumina reflectoarelor, însă își surprinde fanii cu muzica sa. Laurențiu Cazan are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. De ceva vreme, cântărețul a decis să se retragă din lumea mondenă dintr-un motiv anume. Recent, artistul a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

De ce Laurențiu Cazan s-a retras din viața publică

Laurențiu Cazan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta este compozitor, instrumentist și solist vocal și are o carieră impresionantă în muzică. Faimosul artist se bucură din plin de viață și se declară împlinit pe plan profesional. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Laurențiu Cazan este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Laurențiu Cazan s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Artistul se declară revoltat și dezamăgit de societatea în care trăiește, în special când vine vorba de cultură, iubire și educație.

,,Starea aceasta de incertitudine, de la o zi la alta, de orice fel, nu este bună. Oamenii ar trebui măcar acum să se schimbe. Măcar iubirea mai există? Deja, din păcat, suntem în aceeași oală a unei percepții negative. (…) Stau și mă gândesc pe cine mai interesează ce am făcut eu, Laurențiu Cazan, că am divorțat? Atunci vă meritați soarta! Aici suntem! Aici s-a ajuns.”, a declarat acesta.

În prezent, Laurențiu Cazan se dedică muzicii și publicului care îl îndrăgește atât de mult. Când vine vorba de viața privată, artistul este extrem de discret și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Laurențiu Duță. Artistul și soția sa au o căsnicie fericită, dar se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Și faimosul prezentator tv Cabral are o familie frumoasă pe care o ține departe de lumina reflectoarelor. Acesta este un soț și un tată devotat și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Ce mesaj a postat artistul în mediul online

Laurențiu Cazan are o relație apropiată cu fanii săi și împărtășește cu aceștia experiențe din viața privată. Îndrăgitul artist a postat recent un mesaj dur pe rețelele de socializare prin care își exprimă revolta și mărturisește că nu se mai regăsește în societatea în care trăiește.

„Păi tu când vii și îmi spui mie că pot să mănânc gândaci și spui că Uniunea Europeană a dat o lege prin care se pot mânca larve de balegă, păi, măi băieți, unde s-a ajuns? Nu acesta era fundamentul moral… Și îmi spui mie să nu mai spun mamă sau tată. Aici s-a ajuns! Stai și te crucești! Este un gol al formației istorice educaționale. Un gol imens cultural, un gol imens de iubire. Este un gol imens de adevăr. Iată, trăim aceste vremuri!”, a declarat artistul.

Laurențiu Cazan are o carieră de succes în muzică, însă de ceva vreme a decis să nu mai apară în lumina reflectoarelor. Solistul se dedică proiectelor sale artistice de suflet și se bucură din plin de celebritate.

Adauga un comentariu