Cancan

De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV. Sora ei a dezvăluit totul

Publicat: 23 sept. 2020
De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV
Nicoleta Luciu este prea ocupată de viața de familie și nu are timp de proiectele TV

De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV. Până nu demult, eram obișnuiți cu aparițiile televizate ale fostei Miss România Nicoleta Luciu. Iată însă că de ceva vreme, frumoasa brunetă a dispărut de pe micile ecrane. Iar motivul l-a dezvăluit chiar sora ei, Iuliana.

În anii trecuți, Nicoleta Luciu era nelipsită de la emisiunile TV din România. Cu toate acestea, de o perioada bună de timp, bruneta a dispărut din lumina reflectoarelor. Iar această dispariție se pare că i-a priit, deoarece Nicoleta Luciu a slăbit enorm. Iar acum, Iuliana, sora vedetei, a dezvăluit și motivul dispariției de pe micile ecrane.

De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV

În trecut, nu era emisiune TV în România care să nu o aibă că invitat pe Nicoleta Luciu. Însă, de ceva vreme, brunta s-a retras din proiectele TV și s-a mutat la Miercurea Ciuc. Acolo ea se bucură de o viață liniștită alături de familie.

În vârstă de 40 de ani, Nicoleta Luciu a ales viața de familie, iar cei patru copii îi ocupă tot timpul. Cuplul are patru copii: Zsolt Junior (12 ani) și tripletii Kim, Kevin și Karody (9 ani).

Recent, Iuliana Luciu a fost invitată în platoul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre dispariția de la TV a surorii sale. Potrivit acesteia, deși cei patru copii îi oferă puține șanse Nicoletei să revină la TV, nici proiectele nu sunt suficient de numeroase.

În ce condiții s-ar întoarce în televiziune

Surse apropiate din anturajul vedetei au povestit în ce condiții s-ar întoarce în televiziune.

„Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastille, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Atât ea, cât și copiii mănânca destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă însă sau baie. Copiii fac toți sport atât iarna, cât și vara, așa că ei n-au timp să se plictisească pe iaht. Nicoleta are cu totul altă viață de când a renunțat la televiziune, ea s-a axat în totalitate pe familie și copii. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă.

În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, susțin surse din anturajul brunetei

Cine este Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a născut pe data de 12 septembrie 1980, București, și este o actriță, fotomodel, cântăreață și vedetă TV. În trecut, a făcut parte din formația muzicală Laguna. După câștigarea titlului de Miss Romania în anul 1999, a apărut, de-a lungul timpului, în mai multe ipostaze.

În momentul de față ne este clar de ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV. Cu toate acestea, la momentul oportun, sigur o vom revedea pe micile ecrane.

Adauga un comentariu