Cancan ultimă oră

Nicoleta Luciu a slăbit enorm! Cum a ajuns să arate acum – Foto

Publicat: 22 aug. 2020
Nicoleta Luciu a slăbit enorm! Cum a ajuns să arate acum

Nicoleta Luciu s-a transformat mult în ultima perioadă, reușind să revină la formele care au consacrat-o pe brunetă. Recent, ea a postat o imagine pe rețelele de socializare, iar reacțiile au curs!

Mamă a patru copii, Nicoleta Luciu a reușit să își facă și timp pentru ea, reușind să revină la formele sexy pe care le avea înainte. Pe pagina ei de Facebook, Nicoleta Luciu a postat o imagine din vacanță, unde apare îmbrăcată cu o pereche de pantaloni și un top negru. Imaginea a străns peste 2000 de aprecieri și mesaje frumoase din partea urmăritorilor ei.

”Ești minunată Nico🤗😍🙏… și ai și o familie frumoasă … asta-i cea mai mare realizare în viață…🤗🙏”, ”Esti divină din toate punctele de vedere❤”, Superbă 😗”, sunt o parte din mesajele primite în comentarii.

Nicoleta Luciu s-ar întoarce în televiziune în anumite condiții
“Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastille, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Nicoleta Luciu a slăbit enorm! Cum a ajuns să arate acum

Atât ea, cât și copiii mănânca destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă însă sau baie. Copiii fac toți sport atât iarna, cât și vara, așa că ei n-au timp să se plictisească pe iaht. Nicoleta are cu totul altă viață de când a renunțat la televiziune, ea s-a axat în totalitate pe familie și copii. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă.

În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, susțin surse din anturajul brunetei pentru CIAO.RO.

Adauga un comentariu