Prima pagină » Cultural » De ce nu mai vorbește Lucian Viziru cu fratele lui, Augustin. “Până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește”

De ce nu mai vorbește Lucian Viziru cu fratele lui, Augustin. “Până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește”

21 nov. 2023, 09:35,
BZI.ro, în Cultural

Lucian Viziru și fratele lui Augustin nu își mai vorbesc și trec printr-o perioadă dificilă. Legătura dintre frați este una aparte, pe care nimeni, indiferent de circumstanțe și de evoluție vieții, nu poate să o despartă.

Din păcate, însă, Lucian și Augustin Viziru au avut mereu o relație agitată, poate cauzată de diferența de vârstă dintre ei și de caracterul total diferit al unuia față de celălalt.

De ce nu mai vorbește Lucian Viziru cu fratele lui, Augustin

Astfel, cei doi frați au ajuns într-un punct în care nu mai comunică între ei. În plus, Lucian Viziru a afirmat că nu a avut niciodată o relație foarte apropiată cu fratele său, dar de data aceasta au trecut câteva luni de când au rupt orice legătură între ei.

„Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă, dar acum nu prea ne mai vorbim. Ce să zic, o să fac povestea cât pot de scurtă, ne-am certat ca frații și o să ne împăcăm la un moment dat, dar motivele pentru care ne-am certat nu o să le divulg. Sunt câteva luni (n.r de când e ruptura). Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste probabil .”, a declarat Lucian Viziru, în cadrul unei emisiuni TV.

Lucian Viziru, despre declarațiile pe care le-a făcut Augustin

De-a lungul timpului, Lucian Viziru a trecut prin multe încercări care au pus sub semnul întrebării relația cu fratele lui. În plus, copilăria lor a fost marcată de certuri specifice dintre frați, care, în câteva ocazii, au escaladat în agresiuni fizice. Astfel,  fratele său mic a fost supus la mai multe părți corecții fizice sa, iar acesta poate fi motivul principal pentru care nu au o relație atât de specială.

La rândul său, cu ceva timp în urmă, Augustin Viziru a făcut mai multe declarații care au stârnit controverse în legătură cu relația pe care o are cu fratele său, ceea ce a generat un nou conflict între cei doi.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație .”, a declarat Lucian Viziru, pentru  Fanatik.ro, în urmă cu ceva timp despre relația cu fratele lui, Augustin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *